Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Talma tanítványa már a MotoGP-ben

Somosi Alexander múlt heti hungaroringi IDM-bravúrja után újra lehetőséget kap a KTM RC390-es junior-elitben, méghozzá a sachsenringi Grand Prix helyszínen

Közzétéve

ekkor

nap videoja julius 2015
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A súlyos sérüléséből visszatérő Somosi Alexander (a Talmácsi Racing versenyzője) kimagasló teljesítményt nyújtott az IDM betétfutamán a Hungaroringen, ahol a második helyen intette le a kockás zászló. Az ADAC Junior Cup sorozat hétvégén a MotoGP sachsenringi helyszínén betétfutamként folytatódik, ahol a fiatal tehetségek a MotoGP-s sztárok és szurkolók előtt bizonyíthatják rátermettségüket.

Miután megszületett a döntés a menedzsment részéről, hogy Alexander újabb lehetőséget kap, a fiatal versenyző minden idejét a pálya megtanulásával és memorizálásával tölti korábbi belső kamerás felvételek és szimulátoros játékok segítségével. Kétszer 30 perces edzés áll majd a KTM-es junior kupa versenyzőinek rendelkezésére a pénteki napon, majd szombaton 17:35-kor kezdődik a 15 körös verseny.


Talmácsi Gábor, csapatfőnök így nyilatkozott: “A motor már nem idegen Alex számára, most a nagyobb kihívást a pálya megismerése jelenti, de korábbi tapasztalataimmal fogom őt segíteni. Rengeteg szép emlékem van erről a pályáról. Biztos vagyok benne, hogy a legutóbbi remek eredménye mellett extra motiváció lesz számára, hogy százötvenezer néző előtt versenyezhet a MotoGP-s közegben”

“Nagy megtiszteltetés, hogy én is ott lehetek, sőt versenyezhetek a MotoGP egyik szentélyének számító sachsenringi pályán”
– mondta Somosi. “Miután kiderült, hogy lehetőségem van a folytatásra, minden erőmmel a versenyzésre készülök. Amit csak tudtam, már most megtettem a pálya memorizálása érdekében. A helyszínen Gábor segítségével többször körbe fogunk gyalogolni és kerékpározni a pályán, hogy megjegyezzem az ideális íveket”

MotoGP Sachsenring beharangozó ITT!

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending