Connect with us
Suzuki

Hírek

Talma tanítványa már a MotoGP-ben

Somosi Alexander múlt heti hungaroringi IDM-bravúrja után újra lehetőséget kap a KTM RC390-es junior-elitben, méghozzá a sachsenringi Grand Prix helyszínen

Published

on

nap videoja julius 2015
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A súlyos sérüléséből visszatérő Somosi Alexander (a Talmácsi Racing versenyzője) kimagasló teljesítményt nyújtott az IDM betétfutamán a Hungaroringen, ahol a második helyen intette le a kockás zászló. Az ADAC Junior Cup sorozat hétvégén a MotoGP sachsenringi helyszínén betétfutamként folytatódik, ahol a fiatal tehetségek a MotoGP-s sztárok és szurkolók előtt bizonyíthatják rátermettségüket.

Miután megszületett a döntés a menedzsment részéről, hogy Alexander újabb lehetőséget kap, a fiatal versenyző minden idejét a pálya megtanulásával és memorizálásával tölti korábbi belső kamerás felvételek és szimulátoros játékok segítségével. Kétszer 30 perces edzés áll majd a KTM-es junior kupa versenyzőinek rendelkezésére a pénteki napon, majd szombaton 17:35-kor kezdődik a 15 körös verseny.


Talmácsi Gábor, csapatfőnök így nyilatkozott: “A motor már nem idegen Alex számára, most a nagyobb kihívást a pálya megismerése jelenti, de korábbi tapasztalataimmal fogom őt segíteni. Rengeteg szép emlékem van erről a pályáról. Biztos vagyok benne, hogy a legutóbbi remek eredménye mellett extra motiváció lesz számára, hogy százötvenezer néző előtt versenyezhet a MotoGP-s közegben”

“Nagy megtiszteltetés, hogy én is ott lehetek, sőt versenyezhetek a MotoGP egyik szentélyének számító sachsenringi pályán”
– mondta Somosi. “Miután kiderült, hogy lehetőségem van a folytatásra, minden erőmmel a versenyzésre készülök. Amit csak tudtam, már most megtettem a pálya memorizálása érdekében. A helyszínen Gábor segítségével többször körbe fogunk gyalogolni és kerékpározni a pályán, hogy megjegyezzem az ideális íveket”

MotoGP Sachsenring beharangozó ITT!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending