Csatlakozz hozzánk

Blog

Talma sisakja 600.000 Ft-ért vitték el

A Bumeráng jótékonysági árverésén 600.000 Ft-ért vitték el Talma Moto2-es sisakját

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Magyar világbajnokunk, Talmácsi Gábor és a Right Guard Racing jótékony célból árverésre ajánlotta fel az idei “napos”, Moto2-es versenysisakját. A kikiáltási ár 150.000 Ft volt és egy hétig lehetett licitálni rá a Bumeráng rádióműsor weboldalán. Ugyan a befolyt összeg főszponzor híján most Gábornak se jönne rosszul, a 600.000 Ft-ot mégsem saját célra, hanem a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára fordították.

Talma hétfőnként vendége szokott lenni a Bumerángnak, ahol mindig elmeséli, hogy éppen mi történik vele. December 6-án nem voltak jó hírei a magyar versenyzőnek, hiszen jelenleg csapat nélkül áll, Gábor mégis végtelenül pozitív és jó kedvű.

A december 6-i Bumerángot ide kattintva akár meg is hallgathatjátok

Ekkor került felajánlásra a sisak, és a licit rögtön a műsor után el is indult. A beszélgetés során Talma megígérte, hogy személyesen adja majd át a sisakot az árverés végső leütőjének, és az átadáskor névre szólóan dedikálja majd azt.

Talmácsi Gábor: “Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az árverés és egy ilyen szép összeggel tudtunk ezáltal hozzájárulni a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány működéséhez. Nem jó dolog betegnek lenni. Nekem is elszorul a torkom valahányszor beteg emberekkel találkozok, de méginkább akkor, ha gyerekekről van szó. A gyógyulás sokszor hosszadalmas, de a bohócdoktoroknak köszönhetően elviselhetőbbek lehetnek a fájdalmak, gyorsabban telik az idő. Nagyon jó érzés egy ilyen nemes ügyet segíteni. Köszönöm a licitálóknak is a segítséget.”

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending