Csatlakozz hozzánk
KTM

Hírek

Talma nem fejezte be a versenyt

Gábor elesett Laguna Secában, így idén először nem tudta befejezni a versenyt

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Gábor elesett Laguna Secában, így idén először nem tudta befejezni a versenyt

Szöveg: Faster Management

A verseny napján Talmácsi Gábor már korán reggel a Laguna Seca-i versenypályára ment, hogy elkerülje a közlekedési dugót. Talma jó hangulatban készült a bemelegítő edzésre, ahol több változtatást is kipróbált a motorján. A magyar versenyző egy tizeddel maradt el eddigi legjobb körétől a warm up húsz perce alatt, 1’24.271-es köridőt teljesített a kaliforniai aszfaltcsíkon.

Talmácsi a tizenhetedik rajthelyről vághatott neki a harminckét körös versenynek. Remekül rajtolt, a jó indulással rögtön két hellyel előrébb került. Ezt a pozícióját tartani is tudta a Scot csapat versenyzője, majd a harmadik körben elesett. Gábor motorjának eleje elment a kanyarban, a motoros pedig nem tudta a csúszást megakadályozni, így a sóderágyban végezte. Körülbelül 150 km/h órás sebességnél esett a magyar világbajnok. Talma szerencsére jól van, a védőfelszerelések megóvták a komolyabb sérülésektől. Végül csak tizenkét pilótának sikerült befejeznie a nagydíjat, melyet Pedrosa nyert, megelőzve Rossit és Lorenzot. A világbajnokságot Rossi vezeti 151 ponttal, az őt üldöző Lorenzonak 142, Stonernek 135 pontja van.

Talmácsi Gábor:

“Csalódott vagyok, hogy nem sikerült befejeznem a versenyt, főleg úgy, hogy a motor jobb volt, mint a reggeli edzésen. Az egyik kanyarban minden előzmény nélkül egyszer csak hirtelen elment a motor eleje, esélyem sem volt, hogy kivédjem az esését. Szerettem volna pontot szerezni, de ez most nem sikerült, ez tovább motivál a következő versenyekre. Jó irányban vagyunk a beállításokkal hamarosan eredménye is lesz ennek. “

Amerikai Nagydíj, Laguna Seca, 2009. július 5.,végeredmény:

1. Pedrosa
2. Rossi
3. Lorenzo
4. Stoner
5. Hayden
-. TALMÁCSI

A világbajnoki pontverseny állása:

Rossi               151 pont
Lorenzo           142 pont
Stoner              135 pont
Pedrosa             92 pont
Edwards            76 pont

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending