Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma négy kerékkel a dobogón

Talmáék duplán is a dobogón végeztek a hungaroringi 12 óráson

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Talmáék duplán is a dobogón végeztek a hungaroringi 12 óráson

Szöveg és képek: Faster Management

A második alkalommal megrendezésre kerülő 12 órás hungaroringi versenyen a Bovi Motorsport csapata kategóriájában az első helyen végzett, míg összetettben ezüstérmet szereztek. Igazi embert próbáló verseny volt, ahol a csapat mind a négy tagja végig nagyon összeszedett volt és tudása legjavát nyújtották, és mindezek mellett a technika is remekül bírta a megpróbáltatásokat. A repülőrajttal kezdődő versenyt Rácz István nyitotta. Az ő nevéhez fűződik a versenyen elért leggyorsabb köridő. Istvánt Barta Attila váltotta, aki után Talmácsi Gáboron volt a sor. Talma 49 kört teljesített és mivel a táv felénél elfogyott az innivalója, így nagyon kimerült a végére, de hozta, amit elvártak tőle.

A Scubert Motorsporttal végig fej-fej mellett küzdöttek az abszolút elsőségért. A verseny hajrájában kisebb probléma adódott a Brokernet Silver Sting fékjével, de gyorsan helyrehozták és kis idő múlva már újra a pályán volt az autó.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

“Igazi csapatmunka volt, ahol mindenki törekedett arra, hogy a maximumot nyújtsa és, ha kell még annál is többet. Nagyon kemény és kiélezett verseny volt. Örülök, hogy részt vehettem ezen a versenyen, viszont most már csak az Ausztrál nagydíjra koncentrálok, hiszen jövő hétvégén ott kell bizonyítanom.”

Bódis Kálmán nyilatkozata:

“Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült számunkra ez a verseny. Mindenki nagyon készült rá és meg is lett az eredménye. A fék problémát leszámítva nem voltak technikai gondjaink ez is egy elismerés, hiszen a saját fejlesztésű versenyautónk tisztesen helytállt. Januárban részt veszünk a dubaii 24 órás futamon, bízok benne, hogy hasonló sikereket érünk el ott is.”

Comments

comments

Trending