Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Talma négy kerékkel a dobogón

Talmáék duplán is a dobogón végeztek a hungaroringi 12 óráson

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Talmáék duplán is a dobogón végeztek a hungaroringi 12 óráson

Szöveg és képek: Faster Management

A második alkalommal megrendezésre kerülő 12 órás hungaroringi versenyen a Bovi Motorsport csapata kategóriájában az első helyen végzett, míg összetettben ezüstérmet szereztek. Igazi embert próbáló verseny volt, ahol a csapat mind a négy tagja végig nagyon összeszedett volt és tudása legjavát nyújtották, és mindezek mellett a technika is remekül bírta a megpróbáltatásokat. A repülőrajttal kezdődő versenyt Rácz István nyitotta. Az ő nevéhez fűződik a versenyen elért leggyorsabb köridő. Istvánt Barta Attila váltotta, aki után Talmácsi Gáboron volt a sor. Talma 49 kört teljesített és mivel a táv felénél elfogyott az innivalója, így nagyon kimerült a végére, de hozta, amit elvártak tőle.

A Scubert Motorsporttal végig fej-fej mellett küzdöttek az abszolút elsőségért. A verseny hajrájában kisebb probléma adódott a Brokernet Silver Sting fékjével, de gyorsan helyrehozták és kis idő múlva már újra a pályán volt az autó.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

“Igazi csapatmunka volt, ahol mindenki törekedett arra, hogy a maximumot nyújtsa és, ha kell még annál is többet. Nagyon kemény és kiélezett verseny volt. Örülök, hogy részt vehettem ezen a versenyen, viszont most már csak az Ausztrál nagydíjra koncentrálok, hiszen jövő hétvégén ott kell bizonyítanom.”

Bódis Kálmán nyilatkozata:

“Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült számunkra ez a verseny. Mindenki nagyon készült rá és meg is lett az eredménye. A fék problémát leszámítva nem voltak technikai gondjaink ez is egy elismerés, hiszen a saját fejlesztésű versenyautónk tisztesen helytállt. Januárban részt veszünk a dubaii 24 órás futamon, bízok benne, hogy hasonló sikereket érünk el ott is.”

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending