Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma, MotoGP, Ausztrália – első edzés

Elsőre a 16. helyre futotta Talmácsi Gábornak Ausztráliában

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Elsőre a 16. helyre futotta Talmácsi Gábornak Ausztráliában

Szöveg és képek: Faster Management

Ausztráliában folytatódik a Gyorsasági Motoros Világbajnokság idei versenysorozata ezen a hétvégén. Talmácsi Gábor a hét elején érkezett a szigetországba, a kilenc órás időeltolódást nehezen szokta meg a magyar versenyző. Talma tegnap még kengurukat etetett a Phillip Island-en lévő vadasparkban, ma pedig már bőrruhájába bújt a Scot csapat magyarja és a munka vetette át a főszerepet.

Az első ausztrál királykategóriás szabadedzésén Talmácsi nem úgy kezdett, ahogyan szeretett volna. A technikás és igen gyors pálya eleinte kifogott a két évvel ezelőtti világbajnokon. Azonban az edzés végére jelentős változtatásokat végeztek a motoron, és Talma is begyakorolta a pályát, így sikerült javítania és végül a tizenhatodik helyen zárta a pénteki napot.

Az időmérő edzést magyar idő szerint szombaton hajnali 4:55-tól rendezik, az Ausztrál Nagydíjat vasárnap reggel hét órától lehet végig izgulni.

16. Talmácsi Gábor (1’ 33.818)

Ez egy igazán nehéz és gyors pálya, ami már 125-ös motorral sem volt egyszerű, de a MotoGP géppel kemény kihívás. De szeretem az ehhez hasonló megmérettetéseket, és úgy gondolom, hogy elsőre nem rossz az időm. Érzek magamban jópár tizedet, és ha ezeket holnap kimotorozom, és a beállításokkal is előrébb tudunk lépni, akkor nem a rajtrács végéről fogok indulni vasárnap.”

Ausztrál Nagydíj, 2009. október 16. , első szabadedzés, Phillip Island

1. Valentino ROSSI                 1’31.032
2. Casey STONER                 1’31.167
3. Dani PEDROSA                 1’31.528
4. Alex DE ANGELIS             1’31.786
5. Colin EDWARDS               1’31.846
16. TALMÁCSI GÁBOR       1’33.818

Comments

comments

Trending