Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma, MotoGP – brnoi verseny

Talma újabb 3 pontot gyűjtött a hétvégi cseh nagydíjon, igaz sajnos utolsóként futott be

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Talma újabb 3 pontot gyűjtött a hétvégi cseh nagydíjon, igaz sajnos utolsóként futott be

Szöveg és képek: Faster Management

Amikor Talmácsi Gábor reggel nyolckor felébredt a magyar szurkolók már a lelátókon lengették a zászlókat. Talma a bemelegítő edzésen továbbra is a hátsó tapadásra panaszkodott, ami tovább gátolta abban, hogy kimotorozza a legjobbját magából. A magyar versenyző a tizenhetedik helyen zárta a warm up-ot.

A versenyre a drukkerek is behangoltak, és Talmácsi is bekezdett. Gábor a már lassan védjegyévé váló remek rajttal hagyta faképnél az előtte lévőket. Több körön át tartotta is a tizenharmadik helyezését, majd újra csúszkálni kezdett a motor. Talma a verseny végéig küzdött a kanyarokkal, és mindez a végén három világbajnoki pontot jelentett a számára. A magyar versenyző a tizenharmadik helyen zárt, jelenleg tizenkilencedik az összetettben nyolc ponttal. A Cseh Nagydíjat Valentino Rossi nyerte Pedrosa és Elias előtt.

13. Talmácsi Gábor:

Az első néhány körben tudtam tartani a lépést a többiekkel, azután visszatértek a problémák, melyekkel egész hétvégén küzdöttünk. A kanyarokban csúszkált a motor a kigyorsításoknál, így nem tudtam rendesen ráadni a gázt. Ettől függetlenül örülök a három pontnak, Indianapolisban talán több is összejön, ebben a holnapi tesztnek is nagy szerepe lesz. Nagyon köszönöm a magyar szurkolónak a lelkes buzdítást, fantasztikus, hogy ennyien eljöttek idén is.”

Cseh Nagydíj, 2009. augusztus 16., Brno

1. Valentino ROSSI
2. Dani PEDROSA
3. Toni ELIAS
4. Andrea DOVIZIOSO
5. Loris CAPIROSSI
13. TALMÁCSI GÁBOR

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending