Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma megint Zarcóval bulizott

Talmácsi barátja, a majdnem-világbajnok Johann Zarco ismét nálunk járt

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Az utolsó 125-ös GP-idény összetett másodikja, Johann Zarco többször is volt hazánkban idén, ami a Talmácsi Gáborhoz fűződő barátságának köszönhető. Ismét nálunk járt a srác, és természetesen Talma sem hagyta ki a bulit…

Az idei MotoGP 125-ös kategória második helyezettje, Johann Zarco magyar szurkolói meglepetéspartyt szerveztek Székesfehérváron a francia motorosnak. Az eseményen Talmácsi Gábor is részt vett, ahol gratulált a francia ezüstérméhez. Tette mindezt büszkén, hiszen Zarco világbajnoki karrierjét ő és akkori menedzsere (Stefano Favaro – a szerk.) indította el 2009-ben.

Talmácsiék 2008-ban találkoztak először a KakucsRingen. A magyar világbajnok adott egy bőrruhát Johannak, aki így beszállt a közös motorozásba. Már akkor látni lehetett, hogy szép karrier vár majd a srácra, aki idén már világbajnoki aspiránsként hívta fel magára a figyelmet. A két motoros között már az első találkozástól kezdve remek a kapcsolat. Talmácsi azóta is szívesen segíti és látja el jó tanácsokkal Zarcót, legyen szó egy közös tréningről, vagy éppen az adott versenypálya kanyarjainak, esetleg a motor beállításainak átbeszéléséről.

“Ezúton is még egyszer gratulálok Johannak. Nagyon szép és eredményes szezont teljesített, ami elismerésre méltó. Az ünneplés nagyon jó hangulatban telt. Jókat nevettünk és viccelődtünk. Beszélgettünk arról, hogy tudatos munkával milyen nagy sikereket lehet elérni és erre Zarco az egyik legjobb példa”
– nyilatkozta Talma.


Talma és francia “felfedezettje” évek óta jóban vannak


Zarco úgy tűnik, szeret Magyarországra járni – ilyen fogadtatással nem csoda…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending