Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma még mindig nem döntött (frissítve!)

“Pozitívak a kilátások, egyedül az idő az, ami eléggé sürget”

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

“Úgy tűnik, Talmácsi Gábornak már nincs hova mennie” – terjesztik a rémhírt egyes külföldi weboldalak, de ennél sokkal fontosabb, hogy a versenyző szerint nem így van. Nemrég megjelent rövidke blog bejegyzésében megnyugtatta szurkolóit, hogy igenis vannak lehetőségei, csak a döntést nem sikerült még meghoznia.

Frissítve – 2011. 02. 10.
A Talmácsi Média közleménye:

Ma kezdetét veszi az első IRTA teszt Valenciában a 125-ös és a Moto2-es mezőny számára, de még továbbra sem dőlt el, hogy Talmácsi Gábor ott lesz-e az idei világbajnokságon vagy sem. A helyzet percről-percre, óráról-órára változik.

“Egyelőre annyit tudok megerősíteni, hogy nem dőlt el semmi. Várakozó állásponton vagyok én is, csakúgy mint azok, akik szeretnék megtudni, hogy idén versenyzek vagy nem. Magam részéről továbbra is teljes erőbedobással készülök” – nyilatkozta a versenyző.

A bevezetőben szereplő állítás közvetlenül azután hangzott el, hogy a Pedercini-féle WSBK csapat nem várt tovább Talmára (aki gondolkodási időt kért) és nemrégiben leigazolta a “helyére” az ausztrál Mark Aitchisont, aki Roberto Rolfóval karöltve küzd majd a privát Kawasaki-alakulat sikereiért. Így a szériaalapúak világbajnokságán valóban nincs már szabad csapat, de tudjuk jól, hogy Gábort sokkal inkább a prototípusok versengése, vagyis a GP világa vonzza.

A legutóbbi hírek már ismét egy grand prix csapattal kapcsolatosak voltak, nevezetesen a Moto2-ben induló G22 istálló vezetőjével, Pablo Nietoval vette fel a kapcsolatot a magyar világbajnok. A legfrissebb hírek szerint pedig ettől a csapattól visszavonul a családi versenyző, Fonsi Nieto, és korábban elszenvedett sérülései miatt szögre akasztja a bukóját. Egyesek abban reménykednek, hogy a spanyol helyére ugrik be Talma és állítólag már folynak is a tárgyalások a G22 Racing Team és az idei szezontól menedzsment szempontjából önállósodott magyar versenyző között. Nincs is mire várni, mert vészesen közeleg a március 20-i katari szezonkezdet, meg előtte azért kéne pár kört menni a vassal. Most már tényleg pár napon belül meg kell tudnunk, merre robog tovább a tavalyi hatodik helyezett szekere – de nagy csalódás lenne, ha egy sem valósulna meg a korábban emlegetett “több ajánlat” közül. Mindenestre Talmácsi facebookos rajongói oldalán megjelent posztja alapján derűlátó, ami nekünk is bizakodásra adhat okot: “Folyamatosan kapcsolatban vagyok a csapatokkal, a bajnokságok szervezőivel és bár döntés még továbbra sincs, pozitívak a kilátások, egyedül az idő az, ami eléggé sürget. Továbbra is azt tudom mondani, hogy ha lesznek fejlemények, amik biztosan lesznek előbb-utóbb, akkor Ti is tudni fogtok róla”


Reméljük idén is látjuk így suhanni Talmát…

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending