Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma maradt Sepang királya

Rajt – cél győzelem

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Verőfényes napsütés, magas páratartalom fogadta a versenyzőket a futam napján. A bemelegítő edzésen Talmácsi Gábor 3-szorra is bizonyította, hogy számolni kell vele a versenyen és feltett szándéka, hogy futamgyőzelemmel zárja a hétvégét.

2. rajtkockából kezdte a 19 körös versenyt. Remekül startolt és azonnal az élre állt, majd ki sem engedte kezéből az első helyet és megszerezte 9. győzelmét. A verseny inkább arról szólt, hogy mi zajlik Talma mögött, hiszen a magyar motoros magabiztosan teljesítette a köröket és elsőként haladt át a célvonalon.

Végeredmény:
TALMÁCSI 43.00.716
Smith 43.04.132
Corsi 43.07.612
Cortese 43.07.642

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon nehéz évad van mögöttünk. Nagyon örülök, hogy a csapatom nem adta fel, habár csak a szezon vége felére állt össze az RSA-m, de keményen dolgoztunk a hétvégén is és boldog vagyok, hogy sikerült ismét győznöm a kedvenc pályámon. Fizikailag talán ez volt idén a legnehezebb versenyem, ráadásul a csuklóm miatt még mindig másfajta stílusban kellett motoroznom, de minden fájdalmat feledtet a futamgyőzelmem. Jövő héten Valenciába is azzal a nem titkolt szándékkal érkezem, hogy nyerjek és ezüstéremmel búcsúzzak a 125cc kategóriától. 2005-ben bronzérmes lettem, tavaly világbajnok, idén – ha már elúszott a VB cím megvédése – az ezüstérem a cél, mellyel teljes lehet az éremkollekcióm.

VB pontállás:
Di Meglio 248 pont
TALMÁCSI 206 pont
Corsi 200 pont
Bradl 187 pont

 

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending