Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma maradt Sepang királya

Rajt – cél győzelem

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Verőfényes napsütés, magas páratartalom fogadta a versenyzőket a futam napján. A bemelegítő edzésen Talmácsi Gábor 3-szorra is bizonyította, hogy számolni kell vele a versenyen és feltett szándéka, hogy futamgyőzelemmel zárja a hétvégét.

2. rajtkockából kezdte a 19 körös versenyt. Remekül startolt és azonnal az élre állt, majd ki sem engedte kezéből az első helyet és megszerezte 9. győzelmét. A verseny inkább arról szólt, hogy mi zajlik Talma mögött, hiszen a magyar motoros magabiztosan teljesítette a köröket és elsőként haladt át a célvonalon.

Végeredmény:
TALMÁCSI 43.00.716
Smith 43.04.132
Corsi 43.07.612
Cortese 43.07.642

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon nehéz évad van mögöttünk. Nagyon örülök, hogy a csapatom nem adta fel, habár csak a szezon vége felére állt össze az RSA-m, de keményen dolgoztunk a hétvégén is és boldog vagyok, hogy sikerült ismét győznöm a kedvenc pályámon. Fizikailag talán ez volt idén a legnehezebb versenyem, ráadásul a csuklóm miatt még mindig másfajta stílusban kellett motoroznom, de minden fájdalmat feledtet a futamgyőzelmem. Jövő héten Valenciába is azzal a nem titkolt szándékkal érkezem, hogy nyerjek és ezüstéremmel búcsúzzak a 125cc kategóriától. 2005-ben bronzérmes lettem, tavaly világbajnok, idén – ha már elúszott a VB cím megvédése – az ezüstérem a cél, mellyel teljes lehet az éremkollekcióm.

VB pontállás:
Di Meglio 248 pont
TALMÁCSI 206 pont
Corsi 200 pont
Bradl 187 pont

 

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending