Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma már a 250-esen

A mai napon Talmácsi Gábor már a 250-es Apriliát tesztelte.

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ha minden igaz a mai napon Talma már kipróbálta a 250-es Apriliát, amivel jövőre versenyezni fog. Kíváncsian várjuk mit fog hozni a kategória ugrás, mindenesetre sokak szerint Gábornak jobban fekszenek a nagyobb köbcentis motorok, így a 250-essel is szép sikerekre számíthatunk. A kép egyelőre ügyes digitális rajz a Talma fotumról, de hamarosan lesz hivatalos képünk illetve Gábort is igyekszünk utolérni, hogy kifaggasuk friss élményeiről.

A hivatalos közlemény szerint:

Ma délelőtt alkalma nyílt kipróbálnia a 250cc Apriliát. Remekül sikerült az ismerkedés, egész nap keményen dolgozott mérnökeivel, szerelőivel közösen.

Összesen 57 kört teljesített a magyar motoros, az 55. körben érte el legjobb idejét (1.38.472) és holnap folyatódik a munka.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

“Nagyon vártam már ezt a pillanatot, jó érzés volt kigurulni a boxból már egy 250-es géppel. Nagyon sok munka vár ránk, de szépen haladunk. Minden adatot kielemezünk és már most egyeztettünk arról, hogy holnap milyen beállításokat próbálunk ki. Sokkal komfortosabb, kényelmesebb a 250-es nyergében. Azt gondoltam, hogy fizikailag jobban megvisel majd nagyobb motorral ennyi kört elsőre megtenni, de egyátalán nem fájnak az alkarjaim, ami a leginkább megérezné mindezt. Jó érzésekkel fogok majd ma este elaludni és alig várom, hogy holnap újra motorra üljek.”

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending