Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma már a 250-esen

A mai napon Talmácsi Gábor már a 250-es Apriliát tesztelte.

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ha minden igaz a mai napon Talma már kipróbálta a 250-es Apriliát, amivel jövőre versenyezni fog. Kíváncsian várjuk mit fog hozni a kategória ugrás, mindenesetre sokak szerint Gábornak jobban fekszenek a nagyobb köbcentis motorok, így a 250-essel is szép sikerekre számíthatunk. A kép egyelőre ügyes digitális rajz a Talma fotumról, de hamarosan lesz hivatalos képünk illetve Gábort is igyekszünk utolérni, hogy kifaggasuk friss élményeiről.

A hivatalos közlemény szerint:

Ma délelőtt alkalma nyílt kipróbálnia a 250cc Apriliát. Remekül sikerült az ismerkedés, egész nap keményen dolgozott mérnökeivel, szerelőivel közösen.

Összesen 57 kört teljesített a magyar motoros, az 55. körben érte el legjobb idejét (1.38.472) és holnap folyatódik a munka.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

“Nagyon vártam már ezt a pillanatot, jó érzés volt kigurulni a boxból már egy 250-es géppel. Nagyon sok munka vár ránk, de szépen haladunk. Minden adatot kielemezünk és már most egyeztettünk arról, hogy holnap milyen beállításokat próbálunk ki. Sokkal komfortosabb, kényelmesebb a 250-es nyergében. Azt gondoltam, hogy fizikailag jobban megvisel majd nagyobb motorral ennyi kört elsőre megtenni, de egyátalán nem fájnak az alkarjaim, ami a leginkább megérezné mindezt. Jó érzésekkel fogok majd ma este elaludni és alig várom, hogy holnap újra motorra üljek.”

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending