Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma körül zajlik az élet

Bár Talmácsi Gábor nem versenyez, de díjat kap, és szponzort szerez…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Annak ellenére, hogy már nem motorversenyez és még nem autóversenyez, zajlik az élet Talmácsi Gábor körül. Például nemrégiben (külön)díjat vehetett át az Év Sportolója gálán, méghozzá azért, mert a jelöltek közül ő szerepelt a legtöbbet a médiában 2011-ben – annak ellenére, hogy nem is versenyzett…

“Nagyszerű  érzés volt megszerezni az előző évben a Legnépszerűbb sportoló díjat. A mostani dijkiosztón pedig egy igazán különleges díjat vihettem haza, melyet azért kaptam, mert 2011-ben én generáltam a legtöbb média-megjelenést a jelölt sportolók közül. Mindez azért is jelent óriási eredmény, mert köztudott, hogy az elmúlt évben nem versenyeztem”

“Hiszem, hogy ez a reklámérték nagy mértékben segít új támogatókat szerezni és a meglévőket is erősíti (a cikk második fele majd Talmát igazolja… – a szerk.). A technikai sportok alapja az erős támogatói háttér. Ebben az évben újra versenyzek a rallyban, ezért szükségem van szponzorokra. Külön köszönet az Observer Média Figyelő Kft-nek, hogy elvégezte ezt a felmérést” – nyilatkozta Talmácsi a budapesti Symbol étteremben rendezett gála után.

Talán éppen ez az elismerés ösztönözte a wellness termékeket forgalmazó és a maga műfajában piacvezető SpaTrend céget, hogy hosszú távú együttműködésbe kezdjen Talmával, “mely az egészségmegőrzés és az egészséges életmódhoz szükséges kikapcsolódás népszerűsítése jegyében született. A cég minden termékével a wellness, az egészség és az outdoor életérzés minőségi megvalósítását szolgálja”

“Talmácsi Gábor személyében egy elképesztően sikeres és hiteles arcra találtunk, aki méltán képviselheti a SpaTrend relaxációra és egészségmegőrzésre alkalmas termékeit. Örömmel tapasztaltuk, hogy világbajnok sportolóként Gáborhoz igen közel áll a wellness világa, hiszen a relaxáció és ellazulás a sportban is elengedhetetlen. Mi pedig úgy gondoljuk, hogy Talma eddigi teljesítménye a garancia arra, hogy mindezt széles körben képes tudatosítani” – mondta Vezse Roland, a  SpaTrend ügyvezető igazgatója.

“Az élsporthoz a kőkemény munka mellett hozzátartozik a lazítás, a kikapcsolódás is, amit új együttműködő partnerem, a SpaTrend termékei professzionális szinten biztosítanak mindenkinek”
– fűzte hozzá Talma.

Forrás: Talmácsi Gábor Média


Talma vallja: “Aki nem tud ellazulni, az megfeszülni sem”

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending