Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma Jerez – Frissítve

2008. március 29. – Jerez, Spanyolország
TALMA AZ ELSŐ SORBÓL INDUL HOLNAP – JEREZI NAGYDÍJ 2. NAP

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

 

 
 
 
Talmácsi Gábor egy kellemes utazást követően landolt a jerezi reptéren. A magyar légitársaság személyzete kitett magáért, és kiváló körülményeket biztosított a világbajnok számára. A pénteki első szabadedzés jól sikerült Talmának, a második helyet szerezte meg. Ekkor úgy érezte a magyar versenyző, hogy nincs szükség nagy változtatásokra, hiszen jók azok a beállítások, melyeket az itteni tesztek alatt már kitapasztalt. A délutáni időmérőn aztán nem úgy viselkedett a gép, ahogyan Talma szerette volna, nem tudta a kellő ritmust motorozni a magyar klasszis. Nem sokkal a kvalifikáció vége előtt még az élbolyba tartozott idejével, de a többiek újítani tudtak és Gábor visszaesett a tizenegyedik helyre. A hibákra azóta fény derült, a világbajnok bizakodó, és javulást ígér. Már csak az időjárásnak kell segítenie Talmácsit, hiszen ha beigazolódnak az előrejelzések, és holnap esik, akkor nehéz lesz előrébb lépni. Ettől függetlenül a bajnok jó szereplést remél a jerezi nagydíjon.
 
 
Pénteki eredmény:
 
1. Nicolas Terol 1’48”078
2. Simone Corsi 1’48”337
3. Bradley Smith 1’48”370
4. Simone Corsi 1’48”412
5. Raffaele de Rosa 1’48”572
11. Talmácsi Gábor 1’48”848
 


Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Csalódott vagyok a kvalifikációs eredményem miatt, mert délelőtt könnyedén és jól ment a motor. Délutánra változtattunk néhány dolgon, és nem a jó irányba tettük mindezt. Örülök, hogy ezekre a dolgokra fény derült, mert így a versenyen jobb beállításokat tudok majd használni. Holnap, ha ilyen lesz az idő, mint ma akkor mindenképpen javítani fogok. Az eső azonban keresztbe tehet a terveimnek, bízom benne, hogy nem így lesz. Nem aggódom, bízom a csapatomban, a motoromban és magamban.
 
2008. március 29. – Jerez, Spanyolország
TALMA AZ ELSŐ SORBÓL INDUL HOLNAP – JEREZI NAGYDÍJ 2. NAP

A jósolt eső szerencsére elmaradt, így Talmácsi Gábornak lehetősége volt a javításra a második időmérő edzésen. A délelőtt folyamán még nem volt teljesen rendben a motor, Talma nyolcadik volt a szabadedzésen. A kvalifikációra változtattak az első és hátsó rugók keménységén, így Gábor már jobban érezte a gépet. Az időmérőn jól kezdett és már az elején a második helyre száguldott. Ezt követően a boxba ment a magyar világbajnok, és ez idő alatt Smith megelőzte. A fiatal Bradl is gyorsnak bizonyult, és a tegnapi győztes Terol is javítani tudott a legvégén, így Talma a vasárnapi versenyen a negyedik helyről indulhat neki a huszonhárom körös nagydíjnak. Az első sorból indulva egy jó rajttal Talmácsi Gábor bármire képes lehet a jerezi nagydíjon, amelyet az éjszakai óra állítás miatt kicsit hűvösebb aszfalton rendeznek majd. A versenyzők holnap 11 órakor vágnak neki a versenynek.

 

Szombati eredmény:
1. Bradley Smith 1’47”587
2. Nicolas Terol 1’48”041
3. Stefan Bradl 1’48”070
4. Talmácsi Gábor 1’48”113
5. Simone Corsi 1’48”128

Talmácsi Gábor nyilatkozata:
– Örülök, hogy sikerült javítanom, és az első sorból indulhatok. Sikerült jó irányban változtatnunk a motoron, és ez jó előjel a versenyre nézve. A szabadedzés után kicseréltük a rugókat, és így jobban vezethető lett a gép és lényegesen gyorsabb tudtam lenni. Még finomítunk egy kicsit holnap reggel a bemelegítésnél, de nem kell nagyon belenyúlni a beállításokba. Eléggé egyben van a mezőny eleje, kemény csatára számítok, a fiatalok biztos bevállalósak lesznek, de én sem fogom hagyni magam.

 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending