Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma, Indianapolis, időmérő

Talmáék még mindig nem találják a jó beállításokat, így marad az utolsó rajtkocka

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Talmáék még mindig nem találják a jó beállításokat, így marad az utolsó rajtkocka

Szöveg és képek: Faster Management

A tegnapi eső után ma már a nap is előbukkant Indianapolisban. A délelőtti szabadedzésen Talmácsi Gábor végre a száraz beállításokat is kipróbálhatta. Az edzés elején remekelt a Scot Racing Team versenyzője, és ideje ebben az időszakban a mezőny első felébe tartozott. Később a pálya utolsó két szektorában adódtak gondjai a magyar motorosnak, így hátrébb csúszott. Végül a tizenhetedik helyen zárt, 1’43.184 idővel.

A délutáni időmérőre sem változtak a körülmények, napsütésben küzdhettek a leggyorsabb körért a versenyzők. Talmácsi motorja most nem volt olyan jó, mint délelőtt, de ez a köridőkön nem látszott. Az első néhány kör megtétele után Talma arra panaszkodott, hogy a motor már a kanyar bejáratban is megcsúszik, és ugyanezt teszi a kigyorsításnál is. A mérnökök állítottak, de sokat nem javult a helyzet. A magyar versenyző végül a tizenhetedik helyen zárt, és ebből a pozícióból vághat neki a holnapi huszonnyolc körös versenynek. A nagydíjat magyar idő szerint vasárnap este kilenc órától rendezik.

17. TALMÁCSI GÁBOR – 1’42.736

“Sajnálom a mai időmérőt, mert úgy érzem, többre lehettünk volna képesek. A délelőtti edzés után nem jó irányba változtattunk, nagyon csúszkált a kanyarokban a motor. Délelőtt tudtam a többiek után menni, az időmérőn erre már nem volt lehetőségem. A mérnökeim azt mondták kitalálnak valamit holnapra, és a bemelegítő edzésen kipróbáljuk a változtatásokat. Én bízom bennük, ha kicsit jobb lesz a gép, akkor én is hozzá tudok tenni egy kicsit, és akkor előre léphetünk.”

Red Bull Indianapolis Nagydíj, 2009. augusztus 29. , első időmérő edzés

1. Dani PEDROSA                 1’39.730
2. Jorge LORENZO                1’40.236
3. Valentino ROSSI                 1’40.609
4. Alex DE ANGELIS               1’40..620
5. Colin EDWARDS                1’40.961
17. TALMÁCSI GÁBOR           1’42.736

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending