Connect with us
Suzuki

Hírek

Talma hírek – szezonnyitó a MOL kúton

Továbbra is a MOL Talmácsi Gábor főszponzora

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az új versenyidényben is a MOL lesz Talmácsi Gábor főtámogatója és a Fimmco Speedup csapatszponzora is. Ebben az évben immár ötödik szezonját kezdheti a világbajnok motorversenyző a társaság támogatásával: teljesítmény és eredmények – ezt várja a szponzor a versenyzőtől a 2010-es szezonban.

 

Talmácsi az idei szezont egy most debütáló új kategóriában, a MOTO2-ben kezdi, ahol 600 cm3-es négyütemű motorokkal indulhatnak a versenyzők.  A versenyszabályok értelmében a motorok között nem lesznek nagy különbségek, amely megalapozhatja, hogy minden futamon óriási versenyek  alakuljanak ki. A küzdelmek során előtérbe kerülnek az egyéni képességek és a csapat kreativitása is nagyobb szerepet kap. Nagy az érdeklődés a MOTO2 iránt, ahol igazi és látványos versenyek várhatóak, hiszen 25 csapat 40 versenyzője csap össze a 15 pontszerző hely valamelyikéért. 

Az új motorral való ismerkedést Talmácsi Gábor számára megkönnyíti, hogy a korábbi világbajnoki sikereknél közreműködő szakértői háttércsapat és szerelők segítik felkészülését. 
 
Ahhoz, hogy a MOL helytálljon a gazdasági versenyben, maximális teljesítményre törekszik, világszínvonalú technológiára és tudásra alapozva. Ugyanez jellemzi a motorsportok világát is. A csúcstechnika és a magas szintű felkészültség, valamint a kiváló csapatmunka a siker kulcsa mindkét területen. 
 

A MOTO2 géposztályban való indulás támogatását szakmai okok is indokolják, hiszen az új kategóriában is alkalmazott 600 cm3-es négyütemű motorokhoz a MOL is gyárt olyan csúcsminőségű terméket, mint amilyen például a MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 motorolaj. Talmácsi Gábor a MOL Dynamic Moto termékcsaládot rendszeresen teszteli, ami jó alapot ad a további fejlesztésekhez.


Amíg Gábor hátul locsolta a benzint a tankba, addig a lányok mosták a szélvédőt.

A bejelentés alkalmából Talmácsi Gábor egy napra benzinkutasként is kipróbálta magát, és a MOL Vágány utcai kútján tankolta tele a vásárlók autóit és mosta le szélvédőjüket. A szokatlan munkanap jó hangulatban telt el mind a kút személyzete, mind az igencsak meglepődött vásárlók és természetesen Talma számára is.

„Nem mondom, hogy végleg beállnék kutasnak, de az elmúlt négy év alatt annyira összeszoktam a nemzeti olajtársasággal, főszponzorommal, hogy szívesen veszek részt ilyen akciókban. Ráadásul ezek azok az alkalmak, amikor a rajongóim spontán szeretetnyilvánulásait megtapasztalhatom”

– mondta a műszak befejezése után a kivételes tehetségű motorversenyző. 

Somlyai Dóra

Somlyai Dóra, a MOL kommunikációs igazgatója az új versenyszezon előtt arról beszélt, miért fontos a társaság számára az együttműködés Talmácsi Gáborral.

„Gábor kiváló versenyző, s az immáron ötödik évre meghosszabbított szponzorációs szerződés révén lehetősége lesz ezt újra bebizonyítani. Most egy olyan osztályban kap lehetőséget, ahol az egyéni képességek és a csapatmunka sokkal nagyobb szerepet kap. A motorsport és az energetika között sok a hasonlóság, mindkét területen folyamatos a magas eredményelvárás. A MOL az általa támogatottaktól, így Talmácsi Gábortól is arra számít, hogy maximális teljesítményt nyújtson a szezon során.”

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending