Csatlakozz hozzánk

Hírek

TALMA hírek

Nehéz napon van túl Talmácsi Gábor, sokat küzdött ma a motorral, de a csapat és a magyar világbajnok is úgy érzi, eredményes időszakot zártak a mai nappal.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
Voltak ugyan problémák, de a mostani tapasztalatok, sokat számítanak a fejlesztő munkában, az Aprilia mérnökei rengeteg adattal lettek gazdagabbak.

A spanyol csapattárs, Sergio Gadea fantasztikus időt motorozott, 1:38.2-et repesztett az általa kiválóan ismert aszfaltcsíkon. A következő tesztek február 19-én kezdődnek, amikor az Aspar Team újra visszatért Jerezbe.

“Nem ez volt a kedvenc napom, nehezen ment ma minden. Kellenek a negatív tapasztalatok is ahhoz, hogy előre tudjunk lépni” – mondta Gábor a nap végén.

“Sok problémánk van még, a motor hátulja pattog néha, és a kigyorsításoknál is van még min javítani. Az egyik féktávon ki is ment a gép alólam, de szerencsésen kicsúsztam az esést, semmi bajom nem lett. A következő teszten Jerezben már a versenybeállításokat kell tesztelnünk.”

Stefano Favaro, a menedzser a következőkkel folytatta: “Nem vagyunk igazán elégedettek a mai nappal, de a sok szenvedésnek meg kell, hogy legyen a gyümölcse. Nem aggódom, hiszen a rengeteg gond ellenére is tudja már Gábor a tavalyi idejét, akkor mi lesz, ha minden rendben lesz.”

“Az Aprilia néhány alkatrészen változtatni fog a jerezi tesztig, hiszen már csak így tudunk előre lépni. Az elmúlt teszteken minden beállítást kipróbáltunk, most a fejlesztő mérnökökön a sor, hogy javítsanak a motoron.”

Teszteredmények:
Valencia, harmadik nap

1- S. Gadea apr.rsa 1:38.390
2 – B. Smith apr.rsa 1:38.985
3 – Talmácsi Gábor apr.rsa08 1:39.800
4 – P.Espargaro apr. Rsa 1:39.917
5 – N.Terol apr 1:39.922

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending