Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma és Peti Valenciában tesztel

Eléggé fúj a szél, de azért haladnak a munkával

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Szöveg és képek: Faster Management

Hosszú szünet után ma újra motorra ült Talmácsi Gábor, hogy az átalakított CBR600-as edzőmotorjával megkezdje a felkészülést az idei vb-re.
Edzőmotorja számos olyan alkatrésszel van felszerelve, melyeket használni fognak majd a versenyszezon folyamán, így minden lehetőség plusz tapasztalatszerzés számára és a csapat számára is.

Bár Valenciában lényegesen jobb az idő, mint itthon, a mai nap első felében nagyon fújt a szél, ami leginkább a 125ccm géppel motorozó Sebestyén Pétert hátráltatta.
Mindkét versenyző remek erőnléti állapotban érkezett Valenciába, hiszen itthon folyamatosan edzettek, hogy tökéletes fizikummal kezdjék a motoros tréningeket. Talmácsi 50 kört teljesített, Péter 30-at és bár akadtak kisebb technikai problémái a fiatal magyar tehetségnek, így is értékes tapasztalatokat szerzett a nap folyamán.
 

 

 
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon jó érzés volt újra motorozni. Már alig vártam, hogy kipróbálhassam a tuningolt edzőgépemet, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy teszteljük azokat az alkatrészeket, melyeket a szezon során is használni fogunk. Minden olajozottan működött, sok mindent kipróbáltunk, de persze sok munka vár még ránk. A váltóelektronikával akadtak gondjaink, de bízom benne, hogy a szerelőimmel holnapra megoldjuk ezt a problémát. Este lesz egy meeting, ahol átbeszéljük a holnapi teendőket és folytatjuk a munkát.

 

 

Sebestyén Péter nyilatkozata:

Jó volt újra kigurulni a valenciai pályára, melyen korábban már rajthoz álltam. A szél miatt időnként nehezebb volt kezelni a motort a kanyarokba, de már alig várom a folytatást. Óriási motiváció számomra Talmácsi Gáborral együtt motorozni, aki folyamatosan hasznos tanácsokkal lát el és mindenben segít.

 


MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending