Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma és Peti Valenciában tesztel

Eléggé fúj a szél, de azért haladnak a munkával

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg és képek: Faster Management

Hosszú szünet után ma újra motorra ült Talmácsi Gábor, hogy az átalakított CBR600-as edzőmotorjával megkezdje a felkészülést az idei vb-re.
Edzőmotorja számos olyan alkatrésszel van felszerelve, melyeket használni fognak majd a versenyszezon folyamán, így minden lehetőség plusz tapasztalatszerzés számára és a csapat számára is.

Bár Valenciában lényegesen jobb az idő, mint itthon, a mai nap első felében nagyon fújt a szél, ami leginkább a 125ccm géppel motorozó Sebestyén Pétert hátráltatta.
Mindkét versenyző remek erőnléti állapotban érkezett Valenciába, hiszen itthon folyamatosan edzettek, hogy tökéletes fizikummal kezdjék a motoros tréningeket. Talmácsi 50 kört teljesített, Péter 30-at és bár akadtak kisebb technikai problémái a fiatal magyar tehetségnek, így is értékes tapasztalatokat szerzett a nap folyamán.
 

 

 
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon jó érzés volt újra motorozni. Már alig vártam, hogy kipróbálhassam a tuningolt edzőgépemet, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy teszteljük azokat az alkatrészeket, melyeket a szezon során is használni fogunk. Minden olajozottan működött, sok mindent kipróbáltunk, de persze sok munka vár még ránk. A váltóelektronikával akadtak gondjaink, de bízom benne, hogy a szerelőimmel holnapra megoldjuk ezt a problémát. Este lesz egy meeting, ahol átbeszéljük a holnapi teendőket és folytatjuk a munkát.

 

 

Sebestyén Péter nyilatkozata:

Jó volt újra kigurulni a valenciai pályára, melyen korábban már rajthoz álltam. A szél miatt időnként nehezebb volt kezelni a motort a kanyarokba, de már alig várom a folytatást. Óriási motiváció számomra Talmácsi Gáborral együtt motorozni, aki folyamatosan hasznos tanácsokkal lát el és mindenben segít.

 


MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending