Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Talma elesett, de folytatni tudták a munkát

Végül eredményesen zárult a második nap is.

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Talmácsi Gábor ma délelőtt az egyik gyorskörében – a telemetria adatokat alapján 191,8 km/h-s tempónál – elesett. Szerencsére a védőfelszerelései ötösre vizsgáztak és megóvták a súlyosabb sérülésektől. Edzőmotorja azonban összetört, így szerelői azonnal nekiláttak, hogy kicseréljék a sérült alkatrészeket, hogy mielőbb visszatérhessen a pályára. Végül délután három óra magasságában ült újra motorra Talmácsi és kb. 40 kört teljesített. 

A mai napra kiírt feladatok a kipufogók és a különböző keverékű gumik tesztelése volt, amit sikeresen teljesítettek. Megtalálták a legmegfelelőbb kipufogót a motor teljesítményéhez és nagyon sok információt gyűjtöttek a gumikról is, ami minden verseny alkalmával az egyik lényegi kérdés a futamok előtt.
Péter is eredményes napot zárt. Talmához hasonlóan ő is nagyon sokat gyorsult, bár a nap végére inkább a biztonságos motorozásra törekedett, csakúgy, mint mindenki. Ennek oka pedig az volt, hogy egy moto2-es motorblokk szétdurrant a pályán és az aszfaltra ömlött belőle az olaj. Jóllehet a pályamunkások felszórták a szennyeződést, a versenyzők mégis jobbnak látták a kockázatmentesebb motorozást.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon jót edzettem, motoroztam ma is és sok értékes információval lettünk gazdagabbak a nap végére azokkal az alkatrészekkel kapcsolatban, melyeket a versenyek során is használni fogunk. Összességében eredményes napot zártunk és bár az esés nem kellett volna, szerencsére nem lett nagyobb bajom, csak a könyökömet ütöttem meg, és nagyon remélem, hogy ezzel le is tudtam az összes esést az idei évre.
Némiképp módosul az elkövetkező napok programja, ugyanis nem maradunk Valenciában 15-16-rá, hanem átmegyünk egy másik pályára – Alcarras Race – motorozni, majd 17-én és 19-én Barcelonában folytatjuk a munkát.

 
Sebestyén Péter nyilatkozata:

Ma nem fújt a szél és melegebb is volt az idő, mint tegnap, így lényegesen gyorsabb köröket tudtam produkálni, ami körről körre motivált. Sok munka vár még rám, de készen állok a feladatra és alig várom, hogy újra motorra üljek.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending