Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma egész nap tesztelt Barcelonában

Végre sem az időjárás, se más nem szólt közbe Talmnáék tesztelésébe. Cikkben olvashatjátok az eredményt.

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Szöveg és képek: Faster Management

Ma verőfényes napsütés és kellemes meleg idő volt a barcelonai versenypályán, így teljes teszt napot tudtak teljesíteni a motorosok. A sok esés miatt többször is megállították a pályabírók a körözőket, de így is maradt kellő idő begyűjteni az értékes teszt kilométereket.

Talmácsi Gábor és Sebestyén Péter is élt a lehetőséggel és maximálisan kihasználták a rendelkezésre álló időt. Talma több gumikeveréket is kipróbált, valamint a futómű beállításokat tesztelte. Negyvenöt kört ment, ebből a legjobb 1.51.221 volt. Ha az időjárás megengedi, akkor holnap is hasonlóan hosszú nap vár a versenyzőkre.

Sebestyén Peti harmincnyolc kört teljesített, és jó tempóban motorozott. A tizenöt éves tehetség esett is egyet, amikor egy versenyző eldobta a gépet közvetlen előtte, és Péter már nem tudott korrigálni, így ő is a sóderágyban végezte.

Talmácsi Gábor: “Eredményes napot zártunk, végre jó körülmények között tudtunk tesztelni. Sok beállítást kipróbáltunk, és a gumikból is többel mentem, így már ismerem a menettulajdonságaikat. Mivel ezekkel a gumikkal megyünk majd a vébén is, így értékes tapasztalatokat szereztem. Holnap az új kuplungot tesztelem, amit a világbajnokságon is használni fogok.”

Sebestyén Péter: “Szerencsére ma is tudtam motorozni, optimális volt a pálya. Volt egy kisebb esésem, de nem volt komoly, csak kicsúsztam. Tavaly mentem már itt spanyol bajnoki futamon, ezért csak frissítenem kellett a pályáról az információkat. Holnap dolgozunk tovább, megpróbálunk egy több körös verseny-szimulációt is.”

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending