Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma az Üvegtirgis 3-ban

Javában forgatják a népszerű film harmadik részét, amiben Talmáék is feltűnnek kicsit

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Faster Management

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro is látható lesz az Üvegtigris harmadik részében. Talmáék a Right Guardnak köszönhetően kerültek a produkcióba, Németh Ottóval együtt, aki szintén szerepet kapott.

Jelenleg is forgatják a nagy sikerű Üvegtigris folytatását, világbajnok motorversenyzőnk Talmácsi Gábort is felfedezhetjük majd az egyik jelenetben. A hosszú forgatási éjszaka során a magyar motoros találkozott a film alkotóival, szereplőivel. Közös jelenetben szerepelt Talma és Stefano Várkonyi Andreával, Szalay Balázs és Bunkoczi László tereprali versenyzőkkel, Benik Balázs rali bajnokkal, Németh Ottóval a Henkel marketing vezetőjével, a Right Guard Dakar Team csapatvezetőjével és Rácz Félix sportmanagerrel.

Talmácsi Gábor:

“Hatalmas megtiszteltetés egy igazi klasszikus folytatásában szerepelni. Az Üvegtigris az egyik kedvenc filmem, és mivel én is sok időt töltök lakókocsiban nálunk a film több szálló igéje már a mindennapok része. A „Lali, rossz helyen van ez a kocsi!” szinte minden parkolásnál elhangzik, de több hasonló mondat is beépült a szóhasználatomba. Várhatóan alakításomért nem jár majd Oscar, de itt valóban a részvétel volt a fontos. Hajnali ötig tartott a felvétel, a stáb nem tudom, hogy bírja ezt hónapokon át, december megláthatjuk a hosszas munka eredményét.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending