Connect with us

Hírek

Talma a Rallye sportban is megállta a helyét

Talmácsi Gábor kategóriájában második lett a húszból

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg és képek: Faster Management

Hosszú volt a kapuvári verseny és nehéz. A T kategóriában indult 20 jármű közül csak 12 fejezte be a versenyt. Pénteken és szombaton főleg az eltévedések vezették a problémák toplistáját, majd megkapták a versenyzők a feketelevest a kiadós eső formájában. Vasárnapra virradóra olyan mennyiségű csapadék hullott a környéken, hogy nemcsak a pályákon, de az egész városban állt a víz. A szelektívek talaja felázott, csúszóssá vált, és kegyetlenül elkezdte tizedelni a mezőnyt már az első szakaszon.

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro bevitték az autót a célba, összetettben a 7. helyen végeztek, kategóriájukban pedig másodikak lettek. Szombaton bőven kijutott nekik a problémákból, ugyanis eltört a féltengelyük és elment a hajtásuk. A szervizidő nagyon szűkre szabott volt ezek orvoslására, így forfaitolni kényszerültek.

Szalay Balázs és Bunkoczi László idén első alkalommal végzett az élen a magyar bajnokságban. A Rábaköz Kupa prológja után még az utolsó előtti helyen álltak, ma pedig átvehetik az első helyért járó díjat.

Talmácsi Gábor:

“Nehéz három nap volt, nem gondoltam, hogy a tereprali ennyire embert próbáló. Végig mentünk, teljesítettük a távot, büszke vagyok magunkra. Köszönöm Stefanonak a remek navigálást, a szerelőimnek pedig a fantasztikus és odaadó munkát. Megtisztelő volt a Right Guard-tól és Szalay Balázstól, hogy lehetővé tették számunkra, hogy kipróbáljuk magunkat ebben a szakágban.”

Stefano Favaro:

“Örülök, hogy sikerült eljutnunk a célig, harcos hétvége volt. Boldog vagyok, hogy hosszú szünet után Talmával térhettem vissza ebbe a gyönyörű sportágba. Köszönjük Németh Ottónak, hogy meghívott minket erre a versenyre, felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk.”

Németh Ottó, csapatvezető:

Örülök, hogy Gábor és Stefano ilyen remekült szerepelt, gratulálok nekik. Bármikor szerettel látjuk őket hazai vagy nemzetközi versenyeinken, hiszen egy versenyképes duóról van szó. Sikeres hétvégét zártunk, Szalay és Bunkóczi első idei győzelme is meg van.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending