Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma a Hungaroringen

Talmácsi továbbra is edzésben: ezúttal új motorjával, Hondával a Hungaroringen

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Május 14-én, szombaton az Opel születésnapi rendezvényére került sor a mogyoródi pályán, melyre nagyon sokan voltak kíváncsiak. A szervezők különféle programokkal várták az érdeklődőket, majd a legvégén koncerttel búcsúztatták a napot.

Talmácsi Gábor és a Talmácsi Motorsport is jelen volt az eseményen. A Talmácsi Motoros Iskola növendékei életükben először tettek meg egy kört a Hungaroringen, majd a célegyenesben különféle formagyakorlatokat mutattak be. Talmácsi Gábor két autogramosztási időszak között bőrruhába bújt és kipróbálta vadonatúj Honda CBR600-as edzőmotorját. A gép még a bejáratási időszakában van, de már így is igen tempós köröket produkált vele a magyar világbajnok.

Nagy érdeklődés mutatkozott a Talmácsi Motorsport által nyújtott ingyenes motoroztatás iránt is, amit jól mutatott a boxnál egész nap kígyózó sor. Voltak olyan gyerekek, akikkel személyesen Talmácsi Gábor ismertette meg a motorozás alapjait, akiknek pedig még a lába sem ért le, de szeretett volna motorozni, azok mögé felült és hagyta, hogy ők vezessenek.

A Talmácsi boxban kiállítottak egy E85 bioetanol-üzemelésű autót is, mellyel kapcsolatban sokan érdeklődtek az újfajta üzemanyagról, annak biztonságos használatáról és előnyös tulajdonságairól (Gábornak tavalyi tartósteszt motorunkkal is vannak tapasztalatai ezen a téren: BioBandi teszt Talmával – a szerk.).


Talma megmutatja, mi a pálya…

A mai napig örök emlék számomra, amikor kissrácként először tehettem meg egy kört a Hungaroringen. Most a Talmácsi Motoros Iskola növendékeinek is megadatott ez a lehetőség, és biztos vagyok benne, hogy számukra is egy felejthetetlen élmény marad. A nap folyamán kipróbáltam az új Honda CBR600-as edzőmotoromat, melyre már alig vártam, hogy felülhessek. A jó idő végre lehetővé teszi, hogy gyakrabban tudjak edzeni, amire szükségem van ahhoz, hogy formában legyek.

Egy remek esemény volt, gratulálok a szervezőknek. Jó volt látni, hogy mennyien eljöttek és mennyire sokan voltak kíváncsiak a Talmácsi Motorsport boxára. Ismét rengeteg szeretetet kaptam az emberektől, amitől teljesen feltöltődtem – nyilatkozta Talma az rendezvény kapcsán.


A Talma motorsuli kissrácai/kislányai az első körüket teljesítették a híres Hungaroringen


Talmácsi mostantól egy CBR600RR-rel tartja magát formában egy esetleges világbajnoki beugráshoz

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending