Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma a Hungaroringen

Talmácsi továbbra is edzésben: ezúttal új motorjával, Hondával a Hungaroringen

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Május 14-én, szombaton az Opel születésnapi rendezvényére került sor a mogyoródi pályán, melyre nagyon sokan voltak kíváncsiak. A szervezők különféle programokkal várták az érdeklődőket, majd a legvégén koncerttel búcsúztatták a napot.

Talmácsi Gábor és a Talmácsi Motorsport is jelen volt az eseményen. A Talmácsi Motoros Iskola növendékei életükben először tettek meg egy kört a Hungaroringen, majd a célegyenesben különféle formagyakorlatokat mutattak be. Talmácsi Gábor két autogramosztási időszak között bőrruhába bújt és kipróbálta vadonatúj Honda CBR600-as edzőmotorját. A gép még a bejáratási időszakában van, de már így is igen tempós köröket produkált vele a magyar világbajnok.

Nagy érdeklődés mutatkozott a Talmácsi Motorsport által nyújtott ingyenes motoroztatás iránt is, amit jól mutatott a boxnál egész nap kígyózó sor. Voltak olyan gyerekek, akikkel személyesen Talmácsi Gábor ismertette meg a motorozás alapjait, akiknek pedig még a lába sem ért le, de szeretett volna motorozni, azok mögé felült és hagyta, hogy ők vezessenek.

A Talmácsi boxban kiállítottak egy E85 bioetanol-üzemelésű autót is, mellyel kapcsolatban sokan érdeklődtek az újfajta üzemanyagról, annak biztonságos használatáról és előnyös tulajdonságairól (Gábornak tavalyi tartósteszt motorunkkal is vannak tapasztalatai ezen a téren: BioBandi teszt Talmával – a szerk.).


Talma megmutatja, mi a pálya…

A mai napig örök emlék számomra, amikor kissrácként először tehettem meg egy kört a Hungaroringen. Most a Talmácsi Motoros Iskola növendékeinek is megadatott ez a lehetőség, és biztos vagyok benne, hogy számukra is egy felejthetetlen élmény marad. A nap folyamán kipróbáltam az új Honda CBR600-as edzőmotoromat, melyre már alig vártam, hogy felülhessek. A jó idő végre lehetővé teszi, hogy gyakrabban tudjak edzeni, amire szükségem van ahhoz, hogy formában legyek.

Egy remek esemény volt, gratulálok a szervezőknek. Jó volt látni, hogy mennyien eljöttek és mennyire sokan voltak kíváncsiak a Talmácsi Motorsport boxára. Ismét rengeteg szeretetet kaptam az emberektől, amitől teljesen feltöltődtem – nyilatkozta Talma az rendezvény kapcsán.


A Talma motorsuli kissrácai/kislányai az első körüket teljesítették a híres Hungaroringen


Talmácsi mostantól egy CBR600RR-rel tartja magát formában egy esetleges világbajnoki beugráshoz

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending