Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma a HRingen.. autózik

Talmácsi Gábor két kerékről négy kerékre vált a hétvégén. Szombaton indul a 12 órás

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Talmácsi Gábor két kerékről négy kerékre vált a hétvégén. Szombaton indul a 12 órás

Szöveg: Faster Management

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Talmácsi Gábor a hétvégén két kerékről négy kerékre vált és egy verseny erejéig részt vesz a 12 órás versenyen a Bovi Motorsport színeiben. Az egyedi, magyar fejlesztésű versenyautón, a Brokernet Silver Stingen a magyar motoros végzi el azon utolsó teendőket, mellyel a 440 lóerős csoda készen áll a megmérettetésre. Talma  a szabadedzés és kvalifikáció előtt kigurul vele a Hungaroringen található MOL töltőállomásra, megtankolja azt, a versenyen is használatos MOL EVO NEO  benzinnel, majd elvégzi az utolsó teendőket, mely után az egyedi, magyar fejlesztésű versenyautó készen áll a megmérettetésre.  A 17.15-kor kezdődő kvalifikáció dönt arról, hogy a Bovi Motorsport csapata a félnapos futamon melyik rajtkockáról startolhat szombaton 10.00 órakor.

Indul a PitGirls választás a Talma.hu oldalon

A Schwarzkopf & Henkel, valamint awww.talma.hu október 12-től útjára indít egy különleges szavazást, mely során arra voksolhatnak az oldal látogatói, hogy ki legyen az a két hölgy, aki tarthatja Talmácsi Gábornak a rajtrácson az esernyőt a MotoGP záró futamán, Valenciában.

Talmácsi Gábor  holnap  az autó felkészítése után a MOL-kúton találkozik először a lányokkal, amit érthető módon már nagyon vár.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending