Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma a 9. helyről indul ausztráliában

AUSZTRÁLIA, PHILLIP ISLAND – 2. nap

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Az időjárásra a második edzésnapon nem lehetett panaszuk a versenyzőknek, hiszen bár kicsit hűvösebb volt a szabadedzésen, de végig száraz volt pálya, az időmérőn pedig a hőmérséklet is emelkedett és ragyogó napsütés fogadta őket.

A tegnapi nap tapasztalatai alapján kedvezőbb előjelnek tűnt, hogy nem vizes pályán kell motorozniuk a versenyzőknek, főleg annak tudatában, hogy Talmácsi Gáboréknak is a vizes beállításokkal gyűlt meg a gondjuk pénteken. A reggeli szabadedzésen 7. lett, az időmérőn a 9. rajtkockát sikerült megszereznie.

Továbbra is a féktávok okoznak problémát Talmának, hiszen műtött csuklója minden fékezéskor fájdalmasan jelez és emlékezteti sérülésére. Holnap könyökéből is kiszedik a varratokat, a versenyre pedig ugyanazt a kezelést fogja kapni, mint a japán futamon és bízunk abban, hogy sikerül megismételnie esetleg felülmúlnia múlt heti teljesítményét, ami szintén óriási bravúr lenne.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Úgy tűnik továbbra sem a kedvenc pályáim közé fog tartozni a Phillip Island-i. Jobb eredményre számítottam a 9. helynél, de igyekszem majd ebből kihozni a legtöbbet. Nagyon fúj a szél és a féktávokon nagyon fáj a kezem, így holnap, mindenképpen szükség lesz arra a kezelésre, amit Japánban kaptam. Kielemeztük a tavalyi eredményeimet és látom a többi versenyző eredményéit is, amiből kiderült, hogy féktávokon vesztek sokat. A szektoridőim jók, de nem sikerült igazán jó kört menni. Van 2 kanyar a pályán, amire különösen oda kell figyelnem, de bízom benne, hogy a két nap alatt begyűjtött tapasztalatok alapján versenyképes motort sikerül összeraknunk. Pozitívan állok a holnapi verseny elé, a maximumra fogok törekedni és remélem, hogy az egyik leggyorsabb tudok lenni a pályán.


Rajtsorrend:
Di Meglio 1.37.553
Smith 1.3.791
Bradl 1.38.034
TALMA 1.38.501

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending