Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma a 9. helyről indul ausztráliában

AUSZTRÁLIA, PHILLIP ISLAND – 2. nap

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Az időjárásra a második edzésnapon nem lehetett panaszuk a versenyzőknek, hiszen bár kicsit hűvösebb volt a szabadedzésen, de végig száraz volt pálya, az időmérőn pedig a hőmérséklet is emelkedett és ragyogó napsütés fogadta őket.

A tegnapi nap tapasztalatai alapján kedvezőbb előjelnek tűnt, hogy nem vizes pályán kell motorozniuk a versenyzőknek, főleg annak tudatában, hogy Talmácsi Gáboréknak is a vizes beállításokkal gyűlt meg a gondjuk pénteken. A reggeli szabadedzésen 7. lett, az időmérőn a 9. rajtkockát sikerült megszereznie.

Továbbra is a féktávok okoznak problémát Talmának, hiszen műtött csuklója minden fékezéskor fájdalmasan jelez és emlékezteti sérülésére. Holnap könyökéből is kiszedik a varratokat, a versenyre pedig ugyanazt a kezelést fogja kapni, mint a japán futamon és bízunk abban, hogy sikerül megismételnie esetleg felülmúlnia múlt heti teljesítményét, ami szintén óriási bravúr lenne.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Úgy tűnik továbbra sem a kedvenc pályáim közé fog tartozni a Phillip Island-i. Jobb eredményre számítottam a 9. helynél, de igyekszem majd ebből kihozni a legtöbbet. Nagyon fúj a szél és a féktávokon nagyon fáj a kezem, így holnap, mindenképpen szükség lesz arra a kezelésre, amit Japánban kaptam. Kielemeztük a tavalyi eredményeimet és látom a többi versenyző eredményéit is, amiből kiderült, hogy féktávokon vesztek sokat. A szektoridőim jók, de nem sikerült igazán jó kört menni. Van 2 kanyar a pályán, amire különösen oda kell figyelnem, de bízom benne, hogy a két nap alatt begyűjtött tapasztalatok alapján versenyképes motort sikerül összeraknunk. Pozitívan állok a holnapi verseny elé, a maximumra fogok törekedni és remélem, hogy az egyik leggyorsabb tudok lenni a pályán.


Rajtsorrend:
Di Meglio 1.37.553
Smith 1.3.791
Bradl 1.38.034
TALMA 1.38.501

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending