Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma 7. az első edzésen Japánban

Hűvös, barátságtalan idő fogadta a mezőnyt Japánban. A világbajnoki címvédő fölényesen nyerte az edzést.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Felhős, hűvös időben rendezték a Japán Nagydíj első szabadedzését Motegiben. Nagyon izgalmasan alakultak az események, főleg Simoncelli, Bautista, Pasini, Aojama és Barbera harcoltak az élen. Végül Simoncelli volt a leggyorsabb, aki a katari futamot még sérülés miatt kihagyta.

Helyi idő szerint késő délután rendezték az edzést, és addigra nagyon lehűlt az aszfalt, még a 20 fokot sem érte el a hőmérséklete. Ilyen körülmények között természetes, hogy a pilóták elmaradtak a pályarekordtól. Talmácsi Gábornak ez az egyik kedvenc pályája, de 250 köbcentis motorral most próbálhatta ki először. A Balatonring Team pilótája 15 kört motorozott, és a végén érte el a legjobb eredményeket, azt mondja, hogy szinte folyamatosan sikerült javítani a beállításokon. Holnapra még rosszabb időt jósolnak a meteorológusok, elképzelhető, hogy vizes pályán rendezik a szombati edzéseket.

Talmácsi Gábor hetedik helyet érő ideje: 1:54.594

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

„Ez még csak első nap, elég sok idő van még a versenyig. Hetedik lettem, ami nem rossz, de úgy érzem, hogy néhány körre még szükségem van ahhoz, hogy igazán megtapasztaljam, hogy 250-es motorral hogyan kell ezen a pályán menni, a féktávokat még nem igazán sikerült eltalálnom. A hideg ellenére egyébként sikeresnek értékelem a napot, hiszen amikor változtattunk a beállításokon, akkor utána mindig jobb időket mentem. Próbálgattam a gumikat is, elöl kettőt, hátul egyet, de persze, még rengeteget kell dolgoznunk a szerelőkkel holnap is. Azt, hogy milyen munkát tudunk elvégezni, az az időjárástól is függ majd. Ha esni fog, akkor az egész mezőnynek esik majd, ez nem szabad, hogy megzavarjon, nem szabad hibázni.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending