Connect with us
Suzuki

Hírek

Talma – válságkezelés

A rögtönzött sajtótájékoztatón sok minden elhangzott, én azt szűrtem le, hogy…

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A rögtönzött sajtótájékoztatón sok minden elhangzott, én azt szűrtem le, hogy…

…hogy Talmáék már rajta vannak a probléma megoldásán, amit az új szponzorok, okoztak. Mire alapozom ezt a kijelentésemet?

Arra, hogy egy tapasztalt versenyző, akinek a versenyzés az élete, nem szállhat ki egy szerződésből, csak akkor, ha igen nyomós oka van rá. Talmácsi Gábort és a családot is jól ismerem, ezért gondolom, hogy ez nagyon megalapozott döntés volt mind jogilag, mind emberileg.
Dr. Szilágyi István ügyvéd úr, aki kezeli a Faster Management dolgait, elmondta, hogy már Katarban kezdődtek a gondok, amikor éjjel felhívták a Balatonring csapatától, hogyha nem írják alá azt, hogy Gábor médiajogaival a csapat rendelkezik, akkor Gabi nem indulhat a futamon. Az már csak hab a tortán, hogy a második motor, amiről a szerződés szólt, nem érkezett meg az ígért időpontra. De igazából nem is ez a probléma, mert az eddigi eredmények igen bíztatóak voltak.
Csoda, hogy Talma idegből versenyzett az első három futamon, amikor ilyen problémákkal szembesítették a versenyek előtt?

Szerintem nem.

A pénz nagy úr ebben a sportban, de nem ér annyit, hogy ezért Talma kockáztassa az életét. Ezekkel a problémákkal és a tárgyalásokkal nem neki, hanem Stefanónak, a menedzserének kellene foglalkoznia. Viszont, mint tudjuk, Stefano Favaro elég kemény üzletember hírében áll, ezért valószínűleg elég sok embernek csípheti a szemét, és megpróbálták eltávolítani Gabi mellől.

De a Stefano-Talma együttműködés nem csupán üzleti jellegű, hanem baráti is: Stefi eddig mindig kihúzta Talmát a bajból és jó döntéseket hoztak együtt. Valószínűleg most is együtt maradnak, hiszen Talma jó pilóta és bármikor kaphat egy jó ajánlatot. Viszont az év közbeni csapatváltást csak Aspar úr beleegyezésével lehetne kivitelezni, de erről egyelőre még szó sincs. Gáborék próbálnának megegyezni a Balatonring csapattal a folytatásról, de eddig egyetlen e-mailt, telefonhívást és sms-t sem kapott a csapattól – pedig a hivatalos közlemény arról szólt, hogy nem érik el Gábort.
Csak jelzem: Talmácsi Gábor telefonja be van kapcsolva, elérhető!

Ha mégsem ebben a csapatban folytatná világbajnokunk a versenyzést, akkor sem lesz oka senkinek aggodalomra. Hacsak nem a Balatonring építtetőinek, akik a Balatonring Teamet szponzorálták. Amint tudjuk, az építkezés nem úgy halad, ahogy kellene, lehet, hogy ezzel az indokkal próbálnak kiszállni a projectből. Ilyen a politika.
Kívánom, hogy ne így legyen, mert minden vágyam, hogy legyen egy MotoGP-pályánk, amin világbajnokunkat látom motorozni
, de ez a vízió most egyre távolibbnak tűnik.

Nemsokára a videókon vágatlanul láthatjátok a sajtótájékoztatón elhangzottakat.
Jövünk vissza…
 

Sajtótájékoztató
A nyolcadik perc környékén van a lényeg.


Stefano ma reggeli bejelentkezése a Mokkában

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending