Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma – Teszt. Jerez 2. nap

Eredményesen zárult a második tesztnap is Jerezben.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Eredményesen zárult a második tesztnap is Jerezben. Ami az időjárást illeti, a hosszantartó napsütésnek köszönhetően az aszfalt hőmérséklete 21 fok volt. A kisebb széllökésektől eltekintve a 16 fokos levegő kiváló körülményeket biztosított.  A sok munka meghozta gyümölcsét, mert a motor beállításait sikerült olyan szintre fejleszteni, melynek köszönhetően Talma ma a harmadik helyen végzett, 1 mp-t javítva tegnapi legjobb köridején. A mai nap összességében jobban zárult, mint a tegnapi.

Amellett, hogy a részidőn is sikerült javítani a korábbi tesztekhez képest sikerült olyan beállításokat találni, ami jobb teljesítményt hozott ki Gáborból és a motorból egyaránt.  Technikai szempontból ma már kevesebbet használta a kipörgésgátlót, még inkább hagyatkozva a motor és a pálya összhangjára. Ráadásul többet csúsztatta a motort, ami a későbbiekben leleményesebb vezetési stílust tesz lehetővé. Ez hosszú távon a versenyek kimenetele szempontjából fontos taktikai eszköz lehet. Még egy nap van hátra a jerezi tesztekből, de Gábor és csapata egyre bizakodóbban tekintenek a jövőbe.

 

Talmácsi Gábor nyilatkozata:
„Ma kifejezetten jó formában voltam, szerencsére az időjárás is segítségünkre volt. A motor beállításai egyre jobbak, és ennek köszönhetően én is jobban érzem a 250cc motor nyújtotta lehetőségeket, amiket igyekszem maximálisan kihasználni. A kezem a féktávok miatt sajnos a mai nap végére is eléggé elfáradt, így ismét jelentkeztem dr. Costánál. Mindent egybe vetve: a jelenlegi harmadik helyezésem tovább erősít abban, hogy jó úton járunk. Most elsősorban arra törekszünk, hogy megtaláljuk a számomra legmegfelelőbb beállításokat.”

 
Az időeredmények:
 
Bautista 1.43.673 – 54 kör
Aoyama 1.44.201 – 52 kör

Talmácsi 1.44.387 – 49 kör

Di Meglio 1.44.468 – 49 kör
Luthi 1.44.733 – 79 kör

 
 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending