Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma – Sepang. Maradt a tegnapi sorrend

Talmácsi Gábor második az időmérőn!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT


Eső, eső, eső.

Ennyi történt a mai időmérőn, ezért Iannone indulhat a pole-ból, a tegnapi idejével. Gábor a reggeli szabadedzésen 2,15 alatt tudott motorozni, az már biztos, hogy javultak a száraz pályára való beállítások. Ha holnap szárazon mennek, nem lesz gond a motorral, mivel az övé a leggyorsabb. A mai vizes beállítások viszont nem sikerülthettek túl jól, mert csak 2,34-et tudott motorozni, a második időmérő edzésen, ami a 22. helyre volt csak elég.

Pénteki előzmények:

Iannone csapást mért a mezőnyre, több, mint 5 tizeddel vezet Gáborunk előtt az első hivatalos időmérő edzésen, 2,14.676-os idővel. Ami furcsaság ezen a pályán, hogy itt nagyon sokat számít a motorerő, ez elvileg Gábornak kellene kedvezzen, mert az Ő motorja volt a leggyorsabb 226 km/h végsebeséggel. Ehhez képest, Iannone motorja, csak 2,13-at tudott. Holnap meglátjuk milyen beállításokat találnak az Aspar csapatnál, remélem Gabesz is 2,15-ön belül tud majd versenyezni. Mögöttük Webb a harmadik, és a két nagy ellenfél Corsi a 8., Bradl a 10. időt futotta.

Tegnap Beszéltem Gábor édesapjával, azt mondta, hogy “sokat javult a versenyző műtött keze, de azért még fekvőtámaszokat nem tud nyomni.”

 

Talmácsi Gábor nyilatkozata:
Reggel 1-ként, az időmérőn 2-ként zártam, ami mindenképpen jó eredménynek mondható kezdésnek. A reggeli motorom jobban működött féktávokon, éppen ezért át kell majd gondolnunk a holnapi beállításokat, hogy milyen irányba lépjünk. Az időmérőn nem volt kellő tapadás az első gumin, ezért viszonylag sokat kínlódtam és nem tudtam igazán felszabadultan menni. Bízom benne, hogy gyorsan rájövünk a megoldásra.
A szabadedzés után talán kicsit elbíztam magam a kezem állapotát illetően, mert az időmérőn sajnos a vártnál rosszabb volt. A fájdalom miatt egy-egy megcsúszásnál kevésbé tudtam korrigálni és ezzel is időt vesztettem. Ráadásul az utolsó gyors körömben több lassabb versenyző is elém került, így nem sikerült javítanom.

 

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending