Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma – Estoril időmérő

Hiába az egy hónapos szünet, nincs túl sok javulás

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A jóslatok ellenére ma is verőfényes napsütésben motorozhatott a MotoGP mezőnye Estorilban. Talmácsi Gábor az első szabadedzés követően további előrelépést remélt, de ez nem jött össze a mai tréningek során. Talma a tegnapi edzés végén 1’39.393-as idővel zárt, a mai délelőtt azonban egy tizeddel elmaradt ettől az idejétől, de így is Melandrit megelőzve, a tizenhatodik helyen végzett.

Délutánra további változtatásokat végzett a csapat a motoron, de a várt áttörést ezek sem hozták meg. Gábor végig küzdött a motorral az időmérőn, és csak kvalifikáció végén tudta tegnapi időeredményét produkálni. A többi versenyző lényegeset javított előző napi teljesítményén, így Talmácsi a tizenhetedik helyről vághat neki a holnapi Portugál Nagydíjnak, ahol huszonnyolc kört kell a versenyzőknek teljesíteni. A király kategória magyar idő szerint délután kettőkor rajtol.

 

 
17. TALMÁCSI GÁBOR     1’39.320

A tegnapi eredmény alapján azt vártam, hogy ma tovább javul a motor, de megálltunk, csak ugyanazt a köridőt tudtam produkálni, mint pénteken. Holnapra változtatnunk kell, mert a többiek előrébb léptek, és ha versenyben akarok velük lenni ahhoz, jelentős javulásra lesz szükség. Tegnap aránylag könnyedén mentem 1.39.3-mat, míg ma megszenvedtem érte. Bízom benne, hogy a versenyre összeáll a technika.

Portugál Nagydíj, 2009. október 3. , időmérő edzés, Estoril
1. Jorge LORENZO              1’36.214
2. Valentino ROSSI               1’36.474
3. Casey STONER                1’36.528
4. Dani PEDROSA                1’36.702
5. Colin EDWARDS              1’37.142
17. TALMÁCSI GÁBOR      1’39.320

Comments

comments

Trending