Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma – Estoril időmérő

Hiába az egy hónapos szünet, nincs túl sok javulás

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A jóslatok ellenére ma is verőfényes napsütésben motorozhatott a MotoGP mezőnye Estorilban. Talmácsi Gábor az első szabadedzés követően további előrelépést remélt, de ez nem jött össze a mai tréningek során. Talma a tegnapi edzés végén 1’39.393-as idővel zárt, a mai délelőtt azonban egy tizeddel elmaradt ettől az idejétől, de így is Melandrit megelőzve, a tizenhatodik helyen végzett.

Délutánra további változtatásokat végzett a csapat a motoron, de a várt áttörést ezek sem hozták meg. Gábor végig küzdött a motorral az időmérőn, és csak kvalifikáció végén tudta tegnapi időeredményét produkálni. A többi versenyző lényegeset javított előző napi teljesítményén, így Talmácsi a tizenhetedik helyről vághat neki a holnapi Portugál Nagydíjnak, ahol huszonnyolc kört kell a versenyzőknek teljesíteni. A király kategória magyar idő szerint délután kettőkor rajtol.

 

 
17. TALMÁCSI GÁBOR     1’39.320

A tegnapi eredmény alapján azt vártam, hogy ma tovább javul a motor, de megálltunk, csak ugyanazt a köridőt tudtam produkálni, mint pénteken. Holnapra változtatnunk kell, mert a többiek előrébb léptek, és ha versenyben akarok velük lenni ahhoz, jelentős javulásra lesz szükség. Tegnap aránylag könnyedén mentem 1.39.3-mat, míg ma megszenvedtem érte. Bízom benne, hogy a versenyre összeáll a technika.

Portugál Nagydíj, 2009. október 3. , időmérő edzés, Estoril
1. Jorge LORENZO              1’36.214
2. Valentino ROSSI               1’36.474
3. Casey STONER                1’36.528
4. Dani PEDROSA                1’36.702
5. Colin EDWARDS              1’37.142
17. TALMÁCSI GÁBOR      1’39.320

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending