Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Találkozz a Doktorral!

Minden álmod, hogy találkozz a MotoGP fenoménnal, a világ egyik leghíresebb motorsportolójával, Valentino Rossival? Ha így vagy vele, és netán még gumi-garnitúrát is keresel a szezonra, akkor most érdemes lehet a Bridgestone-nal próbálkoznod…

Közzétéve

ekkor

mission rossi
MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

A japán gyártó játékának keretein belül ugyanis olyan GP-versenyhétvégét nyerhetsz magadnak, melyben a teljes ellátáson kívül személyes találkozás is szerepel a programban a Doktorral. Ehhez “csupán” S20 sportgumira vagy T30 túragumi-garnitúrára kell befizetned, és regisztrálni a “Misszió” weboldalán. A játék neve ugyanis találó módon nem más, mint Mission: Rossi.

Amióta a Doktor úr Bridgestone-nagykövet lett, rendszeresen láthatjuk a “kőhidas” karikákat reklámozó videókban, és ez a mostani különösen szellemesre sikeredett. A “sárga csávó” Valentino-detektorral kutatja kedvencét – a Bridgestone szerint a gumivásárlás jóval egyszerűbb módja a nagy találkozásnak.

Azért így sem lesz könnyű, mindenesetre 12 szerencsés nyertest hirdetnek. A videóban természetesen Yamahával és Yamahák között láthatjukj Valét, aki várhatóan – és a tesztek tanúsága szerint – az idei évben ismét magára talál az M1-gyel, és újra rendszeresen láthatjuk a dobogón, nem csak félévente egyszer.

MPS ALPINESTARS 2017
ALPINESTARS OFF ROAD

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending