Connect with us
Suzuki

Hírek

Tájékozódj egy tréningért!

Július 12-én újra elrajtol hazánk egyik legnépszerűbb motoros tájékozódási versenye – új útvonallal és szabályokkal várják a jelentkezőket. A győztesek profi motoros oktatást nyernek

Published

on

bmw bike maraton 2014 1
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Immár 9. alkalommal várják a kalandvágyó motorosok jelentkezését – a mezőny idén a Wallis Pest Váci úti szalonjától rajtol és Magyarország északi területein, valamint Szlovákián halad majd keresztül. A résztvevőknek – egy egri pihenőt beiktatva – összesen valamivel kevesebb, mint 900 kilométert kell majd teljesíteniük a kétnapos verseny során.


A BMW számára fontos a motorosok biztonsága, így egy újabb finomítást vezetnek be a mérési rendszerben, amivel kizárják annak a lehetőségét, hogy valaki a sebesség növelésével kompenzálja az esetleges tájékozódási hibáit – idén a szervezők az átlagtempók mellett figyelni fogják a csapatvezető motorok által megtett távot is. A versenyen idén is 2-3 motorból álló csapatok vehetnek részt, azonban a tagoknak nem szükséges együtt nevezniük, mindenki egyénileg regisztrál – evezni a Bike Maraton Egyesület hivatalos honlapján lehet.

Biztonság mindenek előtt: sötétben kevesebbet mentek az indulók

A nyeremény

A tavalyi évhez hasonlóan, a verseny győztesei, a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréningjén vehetnek részt. „Ha jobban belegondolok, szükség lenne egy-egy ilyen “bemelegítésen” évente kétszer, de egyszer biztosan részt venni. Végigmentünk mindazokon a gyakorlatokon, amelyek segítenek a motor kezelését készséggé alakítani, valamint a vészhelyzetek megoldását is automatizálni, hogy ne akkor kelljen kitalálni a megoldást, amikor esetleg az életünk múlhat rajta. Mert olyankor a legritkább esetben szokott sikerülni” – mondta el Derék Zsolt, a 2013-as verseny egyik győztese, miután részt vett a nyereményként kapott tréningen.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending