Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szvoboda Bence kétüteműre váltott

MX2-es bajnokunk elkezdte a téli motoros edzéseket…egy kétütemű 250-es KTM-mel. Nem véletlenül ült rá erre a típusra!

Közzétéve

ekkor

szvoboda bence 2t
ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: HTS KTM

Szvoboda Bence számára egy rémálommal felért a 2013-as esztendő végkifeljete. Hiába nyerte meg itthon immáron hetedjére a magyar bajnokságot, és hiába képviselte Magyarországot a sportág legnagyobb eseményén, a Nemzetek Krosszán, a cseh bajnokság utolsó fordulóján súlyos sérüléseket szenvedett. Egy hétig feküdt a kórházban, ahol még az RTL Klub stábja is meglátogatta:

MX2-es bajnokunk két teljes hónapig pihent, de már gőzerővel készül a 2014-es szezonra, ami páratlan pályafutásában újabb mérföldköveket tartogat. A hazai bajnokságban fellép a királykategóriába, az MX1-es géposztályba; a német bajnokságban visszatér a vébésztárok közé a Masters, vagyis a Mesterek kategóriájába; és kipróbálhatja magát a nagyköbcentis kétütemű motoroknak életre hívott Európa-bajnokságon.

Technikai partnerünknek, a KTM-nek fontos ez az új sorozat, így kötelességünknek érezzük, hogy méltóképpen képviseljük az osztrák motorgyártót és a csapatunkat, a HTS KTM Team-et ebben a különleges bajnokságban, Bence személye pedig garancia a sikerre! Már meg is kapta edzőmotorját, amivel számolatlanul rójja a köröket, hogy a versenyek kezdetére a lehető legszorosabb barátságot kösse a KTM 250 SX típusú modellel.


Nemsokára egy videót is közlünk, hogy mindenki élvezhesse a kétütemű motor gyönyörű zenéjét és Bence bámulatos motorozási stílusát!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending