Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

Szupersport-Suzukival az “elfogóvadászok”

GSX-R 1000 flotta a szerb autópálya-rendőrség kötelékében

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Mostantól vigyáznod kell, ha az M5-ösön elhagyod a röszkei határátkelőhelyet, és szerb “vizeken” gyorsan találsz “evezni” a motoroddal… Még véletlenül se hívj ki versenyezni egy – látszólag – széria GSX-R1000-est ezen a vidéken – mert lehet, hogy kellemetlen meglepetés ér…

A DL650 V-Strom sikeres hatósági bevetéseit követően újabb tíz Suzuki motor kezdi meg szolgálatát a szerb rendfenntartók járműparkjában. Nem is akármilyenek, hiszen ezúttal GSX-R1000-es sportmotorokat választották a szerb autópályák járőrei – az ezres Gixxerek “nagysebességű elfogóvadász” szerepkörben hivatottak ellátni feladataikat.

A látható megkülönböztető jelzést nem viselő kék-fehér masinák fenomenális gyorsítási képessége valamint 300 kilométeres óránkénti végsebessége valószínűleg csirájában szünteti meg a menekülési szándék feléledését ,mind a négy-, mind a kétkerekű kihágást elkövetők esetében.

Így az idén tizenkettedik alkalommal megszerzett Endurance világbajnoki címével felvértezett közúti rakéta hatósági kezekben is bizonyíthatja rátermettségét.


“Látható megkülönböztető jelzést nem viselő”, tehát látszólag széria GSX-R-ek fogják kordában tartani a száguldozókat a szerb autópályákon

Forrás: Suzuki

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending