Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szörnyethalt William Dunlop a Skerries 100 verseny szombati edzésén

Testvére Michael, a múlt hónapban mondta le a 2018 Man TT versenyt, hogy várandós kedvesével lehessen

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A híres Dunlop utcai versenyző család egy újabb tagját veszítette el tegnap tragikus körülmények között a Skerries 100 edzésén, ahol William Dunlop a Yamaha R1-esével hatalmasat esett és valószínűleg azonnal belehalt sérüléseibe. A 32 éves William, Michael Dunlop bátyja napjaink egyik legsikeresebb utcai versenyzője volt.

Ha utcai versenyzésről volt szó eddig csak a rekordok és a győzelmek jutottak a Dunlop névről ez ember eszébe. Ez már sajnos egyre kevésbé lesz így.
Most csak a mérhetetlen szomorúság az ami a név hallatán elönti az ember szívét.

A méltán nagyhírű ír Dunlop családból a huszonhatszoros Man TT győztes és rekordtartó Joey Dunlop 2000-ben egy észt motorversenyen halt meg, az ötszörös Man TT győztes öccse Robert 2008-ban a North West 200-on – ahonnan 15-ször hozta el a trófeát – halt meg egy edzésen, és most nagyobbik fiát vette el az utcai motorozás szeretete. William 108 országúti versenyt nyert meg.

Bár a tragikus balesetek nem tompítják csillaguk fényét, s az, hogy életük szerelmének áldozták életüket – ami számunkra talán érthetetlen és értelmetlen halál –  ettől talán az égen még fényesebben ragyog. 🙁

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending