Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

A szomszédban már készül az új KTM RC 390

A KTM 390 Duke és RC modellek végre kapnak egy kis törődést, a kémfotók alapján jövőre erősen átdolgozott formában kerülnek piacra

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

A KTM elég aktívnak  mondható, hiszen ahogy arról mi is beszámoltunk, a nyár végén tesztelés közben sikerült lekapni egy új 890-es Duke modellt.

Most pedig újabb motort kaptak le a külföldi kollégák és a jelek szerint ezúttal a kínálat belépőszintjét tervezik kicsit felfrissíteni az osztrákok. A KTM RC 390 már 2014 óta jelen van a piacon és mivel 2017-ben túl sokat nem módosítottak a recepten, így már éppen ideje volt hozzányúlni az alapokhoz, ezúttal már a Bajaj segítségével. Elég könnyen ki lehet szúrni, hogy a komplett idomszett új: kevésbé éles, inkább gömbölyű a fejidom és a szélvédő plexi is magasabb lett, de az oldalsó elemeket is átdolgozták.

Az új, keskenyebb segédváz térhálós kialakítású és az utasülésnek csúfolt deszka is jobban illeszkedik az új formákhoz, valamint elnézve az arányokat a benzintank befogadóképessége is növekedhet, valamint a kormánymagasságon is emeltek egy keveset, ami némileg barátságosabbá teszi az ergonómiát.

A blokk alapjait nem valószínű, hogy nagyon megbolygatnák, de a hengerfej és a kipufogó rendszer valószínűleg változik, hiszen a motornak hoznia kell a jövőre életbe lépő Euro5 környezetvédelmi normákat. Ennek az a kellemetlen mellékterméke, hogy a teljesítmény várhatóan nem fog növekedni. Nem kizárt, hogy már az őszi motorkiállításokon élőben is megvillantja a KTM az új 390-es modelleket, érdemes lesz figyelni!

Képek: Rideapart.com

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending