Csatlakozz hozzánk

Blog

Szombaton TesztMotor Túra!

Tudván, hogy jó idő lesz a hétvégén, terveztél is egy kellemes gurulást? Már meg is találtad hozzá a társakat! Október 3-án 11 órától nekivágunk a Pilisnek!

Közzétéve

ekkor

honda cbr 250 rr
Sportster
MAI Kótyavetye

Már hagyománynak tekinthető nálunk a szezon végi laza pilisi TM Túra – amit tavaly csak a rossz időjárás volt képes megtörni. Éppen ezért idén nem kockáztatunk: a hétvégére jó időt mondanak, nem várunk a hónap végéig.

Valahogy mindig úgy alakul, hogy robogókkal vágunk neki ennek az informális író-olvasó találkozónak: most sincs ez másképp, ez alkalommal egy Yamaha NMAX-ot és egy új Honda PCX-et dobott a gép (ezek 125-ösök) – de Ti jöhettek bármivel, tehát nem kifejezetten robogós a túra. Viszont ennél fogva a tempó sem lesz supersportos, inkább nézelődős.

Valószínűleg a kedvelt pilisi útvonalakon barangolunk majd, de mivel nálunk demokrácia van, az első fix állomáson (Tigris, mi más) megvitatjuk az útitervet. Gyertek el, már nem sok ilyen jó idő lesz! Ráadásul a kellemes időjárás mellé mást is elintéztünk Nektek, gondolunk ezalatt az MPS-akcióra.

A felhívásunkat a Facebookon már posztoltuk, ebben minden lényeges benne van:

FIGYELEM fiúk-lányok! Gyertek velünk túrázni szombaton (10.03.)!A táv és a tempó sem lesz túl nagy, kanyargunk egy…

Posted by tesztmotor.hu on 2015. október 1.


– még több kedvcsináló kép ITT, egy korábbi TM Túráról

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending