Csatlakozz hozzánk

Blog

Szombaton TesztMotor Túra!

Tudván, hogy jó idő lesz a hétvégén, terveztél is egy kellemes gurulást? Már meg is találtad hozzá a társakat! Október 3-án 11 órától nekivágunk a Pilisnek!

Közzétéve

ekkor

honda cbr 250 rr
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Már hagyománynak tekinthető nálunk a szezon végi laza pilisi TM Túra – amit tavaly csak a rossz időjárás volt képes megtörni. Éppen ezért idén nem kockáztatunk: a hétvégére jó időt mondanak, nem várunk a hónap végéig.

Valahogy mindig úgy alakul, hogy robogókkal vágunk neki ennek az informális író-olvasó találkozónak: most sincs ez másképp, ez alkalommal egy Yamaha NMAX-ot és egy új Honda PCX-et dobott a gép (ezek 125-ösök) – de Ti jöhettek bármivel, tehát nem kifejezetten robogós a túra. Viszont ennél fogva a tempó sem lesz supersportos, inkább nézelődős.

Valószínűleg a kedvelt pilisi útvonalakon barangolunk majd, de mivel nálunk demokrácia van, az első fix állomáson (Tigris, mi más) megvitatjuk az útitervet. Gyertek el, már nem sok ilyen jó idő lesz! Ráadásul a kellemes időjárás mellé mást is elintéztünk Nektek, gondolunk ezalatt az MPS-akcióra.

A felhívásunkat a Facebookon már posztoltuk, ebben minden lényeges benne van:

FIGYELEM fiúk-lányok! Gyertek velünk túrázni szombaton (10.03.)!A táv és a tempó sem lesz túl nagy, kanyargunk egy…

Posted by tesztmotor.hu on 2015. október 1.


– még több kedvcsináló kép ITT, egy korábbi TM Túráról

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending