Connect with us

Hírek

Szombaton Ivanics családi nap

Az Ivanics cégcsoport székesfehérvári márkakereskedése május 11-én ismét megnyitja kapuit egész napra. Számtalan programmal várják az érdeklődőket, többek között a Kawasaki idei újdonságai is tesztelhetőek lesznek

Published

on

ivanics csaladi nap
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A mai rohanó világban az embereknek egyre kevesebb idejük jut egymásra ezért egy a családokat középpontba állító, a gyerekeknek és szüleiknek is érdekes programokat és színvonalas kikapcsolódást kínáló rendezvénynek bármikor helye van a város életében.

Az egész napos színpadi műsorokon kívül a márkakereskedés teljes területén színes programokkal, interaktív akadályverseny pályával, a környezettudatosság jegyében különleges eszközökkel és nem utolsó sorban étellel-itallal várják a látogatókat. A gyerekek akár egész nap találhatnak maguknak elfoglaltságot: e-körhintával, a környezettudatosságra tanító játékokkal, kézműves asztallal, játszósarokkal, arcfestéssel, légvárral és sok más programmal várják őket a szervezők.

A nap folyamán a KRESZ parkban bárki felmérheti elméleti tudását, közlekedhet megépített  KRESZ-pályán, kipróbálhatja a biztonsági öv szimulátor segítségével a biztonsági öv használatának fontosságát és „részegszemüveg” segítségével bepillantást nyerhet az alkohol vezetésre gyakorolt hatására. A nyílt napon a látogatók ingyenes talpvizsgálaton vehetnek részt, illetve 13.00 órától a Vöröskereszt munkatársai véradásra várják a jelentkezőket.

Aki esetleg lemaradt volna a Kawa-napról, most bepótolhatja, hiszen a márka idei újdonságai is tesztelhetőek lesznek a nyílt napon

Az érdeklődőknek a nap folyamán lehetőségük nyílik tesztvezetésre a márkakereskedés által forgalmazott motorok közül, például a Kawasaki márka idei újdonságai is tesztelhetők lesznek.

A rendezvény helyszínére kitelepült Panoráma Stúdiójából élőben sugározza műsorát a Vörösmarty Rádió, ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan helyszíni riportokkal jelentkezik az adás.

A mai gazdasági környezetben egyre kevesebb ilyen jellegű ingyenes rendezvény megszervezésére nyílik lehetőség. Bízunk benne, hogy az időjárás is kegyes lesz, sokan látogatnak el hozzánk és sikerül hagyományt teremteni rendezvényünkkel.” – mondta el Szmodits Krisztina kirendeltségvezető.

A nyílt nap 9.00 – 17.00 óráig tart majd, a belépés díjtalan.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending