Csatlakozz hozzánk

Blog

Szőke szépség egykeréken…

Leah Petersen nő is, szép is, szőke is – és még motorozni is tud! Nem is akárhogy (videók)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A stunt, és úgy egyáltalán a motorsportok világát a férfiak uralják, így még inkább felkapjuk a fejünket, ha egy törékeny hölgyeményt látunk a tankon ácsorogni vagy éppen játszi könnyedséggel kerékre kapni a (nem ám ‘huszonötös) vasat.

Leah Petersen is ezt a kategóriát erősíti, pedig nem is olyan rég kezdte a műfajt – a szőke leányzó 2 éve építgeti profi stuntosként a karrierjét, az amerikai közönség azóta láthatta őt számtalan show-n és versenyen.

Azt mondja, a célja, hogy új, eddig még nem látott dolgokat hozzon létre. Az ő tevékenységének a különlegessége egyébként, hogy a technika tökéletesítése, a gyakorlási folyamat tulajdonképpen a közönség előtt megy/ment végbe, ugyanis Petersen kisasszony saját honlapjára tölti fel az erről készült „oktatóvideókat.” Ehhez persze hozzátartozik, hogy nem egyszer megfekteti a vasat – de ettől csak még emberközelibb lesz a dolog.

„Nagymotorokkal stuntolok. Emellett egy magas, szőke, amerikai csaj vagyok. Azt hiszem, az embereknek tetszik ez a párosítás” – fogalmazza meg a lényeget Leah. Ha nem is élőben, de egy rövid videó formájában nézzétek meg Ti is, hogyan is fest mindez a gyakorlatban…

Az Icon filmje Leáról
A szőke hölgy egy bemutatójának felvétele

Ha többre lennél kíváncsi: leahstunts.com


Komoly a látvány… 🙂

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending