Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Szőke Márk újult erővel vág bele a kurta szezonba

Bár a vírus idén betett ennek a szakágnak is, június 20-án végre újra megdörrennek a gépek Szandaváralja rajtrácsán

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

A tavalyi Endurocross bajnok a szezon első, és eddig egyetlen versenyén, Dunaföldváron, borzasztó alkar-fájdalommal küzdött, amit nem csak az időhiányból fakadó kevés edzésnek tudott be, hanem testizomzata növekedésének is.

„Arra az elhatározásra jutottam, hogy csökkentem testizom súlyomat, hogy újra olyan kényelmesen érezhessem magam a motoron, mint azelőtt. A mindennapos kemény edzésnek köszönhetően, ami kiterjedt az étrend változtatásra, a naponta önmagamnak kötelezővé tett futásra, a heti háromszoros motoros edzésre és az erőnléti edzéseknek következtében március 16-óta 15 kilót sikerült leadnom.”

De Márknak még nagyobb tervei vannak a jövőre nézve, jelenleg is nagymotor jogsira jár, hogy a Nemzetközi Enduro versenyeken is indulhasson.
Néha át sem öltözik edzés után, úgy pattan a másik motor nyergébe. :D

(Márk indexelni tanul :D)

A legjobb edzéseket persze testvérével játssza le: Szőke Alexszel, aki a kötöttfogású birkózásban Világ és Európa bajnok már most 20 évesen (!). Az edzéseket nagyon jó hangulatban, egymást állandóan húzva végzik, és ahogy nem titok az sem, hogy Márk a következő SuperEnduro EB-re is készül, úgy Alex a jövő évi Olimpiára.

Szőke Alex és Szőke Márk

„Már most érzem, hogy sokkal felkészültebb vagyok a tavalyi szezonhoz képest, a jelenleg nyúzott Sherco motoromat sikerült kiismernem, mondhatni életem eddigi legjobb motorja, és az erőnlétem is sokkal jobban a toppon van. Mindent megteszek a győzelemért, és hogy a szezon végén újra bajnokként állhassak a dobogón.”

Találkozunk június 20-án a Szandaváraljai kiváló adottságokkal rendelkező pályáján, a szünet utáni első Endurocross OB-én!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending