Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szívinfarktusos betegnek segített a mentőmotoros!

A Magyar Mentőmotor Alapítvány motorosai csak tették a dolguk. Tették a dolguk, és nem csak egy embert mentettek meg, egy egész családot. Hiszen nekik ez természetes.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A Magyar Mentőmotor Alapítvány
Facebook oldalán olvasom az utolsó hírt:

  • “Gödöllői mentőmotorunkat tegnap kora délelőtt riasztották az M3-as autópálya egyik pihenőjéhez, ahol egy 60 év körüli férfi kért segítséget heves mellkasi fájdalom miatt. Kiérkező mentőmotorosunk az elvégzett gyors vizsgálatok után megállapította, hogy a betegnek szívinfarktusa van. Gyors helyszíni ellátást követően az aszódi mentőgépkocsi segítségével kórházba szállították a beteget, hogy mielőbb végre tudják hajtani rajta az életmentő műtéti beavatkozást. Köszönjük az aszódi 13/22-es mgk segítségét és ezúton is mielőbbi felépülést és jó egészséget kívánunk a betegnek!
    Mentőmotorosunkat, hazaérkezését követően az alábbi a köszönőlevél várta a facebook profilján. Gratulálunk az ellátáshoz!”

“Kedves Mindenki! Köszönöm a rengeteg hívást. Nem tudok mindenkit visszahívni. A hír igaz: édesapámat ma az M3-as autópályán vezetés közben infarktus érte. A sok millió megtett km adta rutinból félreállt még, hogy ne okozzon másnak balesetet. 
Az állapota jelenleg jó, de köszönöm, ha legalább az előttünk álló időszakban (pláne 24 órában) imával, pozitív gondolattal drukkoltok neki.

Szeretném megköszöni Fábián Balázs gödöllői mentőtisztnek és csapatának, hogy ezt az elképesztő gyors és fantasztikus orvosi ellátást nyújtotta. (Idáig azt hittem, csak a filmekben van ilyen, de ez a fantasztikus figura a nagy bajra tekintettel motorral érkezett.) Nem adott engedélyt, hogy közzétegyem a képét, de szeretném, hogy tudja mind az ezer ismerősöm, így néznek ki a hétköznapi hősök. Szeretném kérni őt egyben pereljen be, hogy közzétettem a (közösségi oldaláról lopott) képét, mert így legalább sérelemdíjat adhatnék neki és legális módon pénzzel is meg tudnám köszönni a munkáját és azt, hogy neki köszönhetően most remélni tudjuk, hogy édesapám tovább tudja élvezni az általa imádott nagyapa szerepet. Bízom benne, hogy egyszer a társadalomban az egészségügyi dolgozók lesznek a legjobban fizetett emberek.

Nem biztos, hogy mindenkinek jut ilyen mentőangyal, mint nekünk Fábián Balázs.”

“Update (szeptember 21-ével). Apum jobban van. Köszöni a sok aggódást, drukkolást.”

Hogy van e rájuk szükség? Nagyon is van!
Egy baleset helyszínére egy mentőmotor fele annyi idő alatt kiér, mint egy mentőautó, s így hamarabb el tudják látni a mentőautóra, vagy arra nem szoruló sérülteket. Sokak élete múlik rajtuk, talán a tied is.
Támogassuk működésüket!

Hogyan?

Segíts, hogy segíthessenek!

 

 

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending