Csatlakozz hozzánk

Hírek

Színterápia a Ducatitól

Depresszió ellen: tíz új fényezés a Monsterhez, akár utólag is.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Wellness, aromafürdő, masszás, iszappakolás és egyebek. Ez kell a népnek: egy kicsit ellazulni, kényeztetni magunkat a folytonos rohanás és idegeskedés közepette. És most itt az újabb idegnyugtató, a Ducati-féle színterápia Monster-tulajdonosoknak.

A Colour Therapy, azaz színterápia a Kit Monster Artra épül, ami nagyjából Monster Művészeti Csomagnak fordítható. (Ugye milyen leleményesek ezek a marketingesek? Hétköznapi dolgok hangzatos nevű csomagolásban, hogy a jónép ráharapjon…). A lényeg, hogy a 696-os és 1100-as modellek esetében az alapszínek – piros, fehér, szürke és fekete – mellett további további tíz dukkó közül lehet ezentúl választani, persze felár ellenében. A színek hangzatos marketing-elnevezéseit inkább nem sorolnánk fel, maradjunk az egyszerű, könnyen értelmezhető kifejezéseknél: lesz bordó, vörös, narancssárga, arany, zöld, türkizkék, sötétkék, lila és ezüst.

Ha új Monstert veszel, plusz 90 eurót kell kicsengetned az extra fényezésekért, az arany és az ezüst még többe, 190 euróba kerül. A Kit Monster Art megrendelhető utólag is, de úgy már jóval borsosabb az ára, 499 illetve 599 eurót kell átatnod a kasszánál. A csomagban a kiválasztott színben pompázó tankborítás, első sárvédő, fejidom és üléstakaró szerepel. A gyár szerint mindössze tíz perc alatt át lehet öltöztetni a drágákat, így mindig az alkalomhoz illő ruhában pompázhatnak. Egyébként a mostani színek csak korlátozott ideig lesznek rendelhetők, a tervek szerint a színterápiás kínálat folyamatosan változik majd, a jövőben újabb árnyalatok és grafikák várhatók.

Mi személy szerint hasznosabb dolgokra költenénk a vagyonkánkat: ha a rezsicsekkek befizetése után maradna pénzünk, vadásznánk egy jó dobot vagy ragadós gumikat a Monsterre, esetleg elmennénk túrázni. De ha valakinek csak ez hiányzott az életéből, hát kúrálja magát és a motorját új színekkel.

A Ducati színterápiás oldala egyébként nagyon jópofa lett, ide kattintva megnézhetitek!

Terápiás galéria

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending