Csatlakozz hozzánk

Akciók

Színes IRC karok

Az utóbbi időben a felhajló fék- és kuplungkarok nagyon divatosak lettek. Hát még a színesek

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az utóbbi időben a felhajló fék- és kuplungkarok nagyon divatosak lettek. Hát még a színesek.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de akit szeret az ember, azt néha szokás megajándékozni és a motorunk is ilyen, nemde? Ráadásul ez esetben nem csak adunk, rögtön kapunk is, pont mint amikor fúrógépet veszünk a kedvesnek a névnapjára, vagy egy új vasalót a gyerek 1 éves szülinapjára. Ennél kerekebb ideológia talán nincs is arra, hogy szert tegyünk magunknak valami hasznosra, vagy valami másra, ami képes boldogsághormont termelni a szervezünkben.

Íme egy tipp. Jó ideje megjelentek már a piacon a felhajlásra képes fék- és kuplungkarok, amiknek egyetlen nagy előnyük van: baj esetén nem törnek tőből le, helyette felhajlanak, vagy csak a kar utolsó 1-2 centimétere látja az eset kárát. Ennek nem is feltétlenül az az értelme, hogy nem kell új kart venni, inkább az, hogy jó eséllyel tovább tudunk vezetni és nem kell egy letörött kar miatt motorszállítót hívni. Ebből az aspektusból, valljuk be, nem hülyeség.

Emellett pedig a motor vizuális élményét is emeli ezen csecsebecse, főleg ha színes. Az IRC, aminek a karjairól egyszer már cikkeztünk, és amit már mi is próbára tettünk párszor, mostantól anyagában színezett karokkal állt elő. Képek alapján nagyon jól néznek ki, hogy élőben milyen, azt pedig a hazai forgalmazónál, a DangerBikes-nál tudjátok kideríteni.

Danger Bikes
cím: 1133. Budapest, Tisza u. 18. (Tisza u. – Hegedűs Gy. u. sarok) (TÉRKÉP)
e-mail: info@danger.hu
web: www.danger.hu
Tel.: 06-205-DAN-GER (06-205-326-437)

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending