Csatlakozz hozzánk

Blog

Szerintetek befér a Fuoco egy Transitba?

A Ford Sport Van-ja van nálunk, amit szállításból vizsgáztatunk.

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Rég jelentkeztünk Blog cikkel, ezért szeretném veletek megosztani, mivel is foglalkozunk mostanában. Még mindig tél van, ezért inkább a szállítójárműveket próbálgatjuk, legalábbis ami engem illet, mert Dénes kollégám rendületlenül motorozik a Thermoflash-es Fuoco-val. Biztosra veszem, hogy ennyi téli motorozás után olyan cikket fog írni belőle, hogy megnyaljátok a tíz ujjatokat utána.

A legutóbb hozzánk került szállítójármű, a Ford legújabb 140 lóerős Sport Van névre keresztelt Transitja volt, ami nemsokára kiderül, hogy tényleg olyan jó-e, mint ahogy kinéz.

Ma betértem a Danger Bikes-hoz, mert egy új termékkel bővítik a náluk kapható felszereléseket. Névszerint ezek a FIVE kesztyűk, amit már a kölni kiállításon kinéztem magamnak, annyira jók. A Moto GP-n is használják ezeket a kesztyűket és tényleg nagyon minőséginek néznek ki. Ezekből is elhoztam egyet, egy téli vátozatot, amit szeretnék összehasonlítani a Dainese téli kesztyűjével. Miszerint melyik tartja jobban a meleget, és melyikben kényelmesebb vezetni.

Ja és nem utolsósorban, de ma adtam rá a 8 hónapos kisfiamra először a bukósisakomat, aminek a kép tanulsága szerint nagyon örült.
Ez volt a nap fénypontja, ezért ezt is szeretném megosztani veletek.
Ő Benkő Zsombor, a legkisebb tesztpilótánk. 🙂


 

Holnap nehéz nap vár ránk, mert vadonat újonnan került hozzánk az RMZ 450-es Suzuki, amit Czuni Laci járatott be nekünk. Ezt fogja összehasonlítani a CRF 450-es Hondával.
Ezen a teszten az Autómánia is forgat, amiről láthattok majd nálunk is filmeket.


MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending