Csatlakozz hozzánk

Blog

Szerintetek befér a Fuoco egy Transitba?

A Ford Sport Van-ja van nálunk, amit szállításból vizsgáztatunk.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Rég jelentkeztünk Blog cikkel, ezért szeretném veletek megosztani, mivel is foglalkozunk mostanában. Még mindig tél van, ezért inkább a szállítójárműveket próbálgatjuk, legalábbis ami engem illet, mert Dénes kollégám rendületlenül motorozik a Thermoflash-es Fuoco-val. Biztosra veszem, hogy ennyi téli motorozás után olyan cikket fog írni belőle, hogy megnyaljátok a tíz ujjatokat utána.

A legutóbb hozzánk került szállítójármű, a Ford legújabb 140 lóerős Sport Van névre keresztelt Transitja volt, ami nemsokára kiderül, hogy tényleg olyan jó-e, mint ahogy kinéz.

Ma betértem a Danger Bikes-hoz, mert egy új termékkel bővítik a náluk kapható felszereléseket. Névszerint ezek a FIVE kesztyűk, amit már a kölni kiállításon kinéztem magamnak, annyira jók. A Moto GP-n is használják ezeket a kesztyűket és tényleg nagyon minőséginek néznek ki. Ezekből is elhoztam egyet, egy téli vátozatot, amit szeretnék összehasonlítani a Dainese téli kesztyűjével. Miszerint melyik tartja jobban a meleget, és melyikben kényelmesebb vezetni.

Ja és nem utolsósorban, de ma adtam rá a 8 hónapos kisfiamra először a bukósisakomat, aminek a kép tanulsága szerint nagyon örült.
Ez volt a nap fénypontja, ezért ezt is szeretném megosztani veletek.
Ő Benkő Zsombor, a legkisebb tesztpilótánk. 🙂


 

Holnap nehéz nap vár ránk, mert vadonat újonnan került hozzánk az RMZ 450-es Suzuki, amit Czuni Laci járatott be nekünk. Ezt fogja összehasonlítani a CRF 450-es Hondával.
Ezen a teszten az Autómánia is forgat, amiről láthattok majd nálunk is filmeket.


Comments

comments

Trending