Connect with us
Suzuki

Hírek

Szerdától ismét drágul a benzin

Az időjárásnak hála a motoros szezonnak megint nyoma veszett, ráadásul – a várakozásokkal ellentétben – holnaptól még a benzin is drágul…

Published

on

benzinar valtozas marcius
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A múlt hét kevésbé volt szerencsés, mindkét üzemanyag ára növekedett. Most, a forint gyengébb árfolyama miatt a világpiaci árak alapján a benzin olcsóbb lehetne, a gázolaj drágulna – mégsem így történik majd, hiszen a Mol épp fordítva cselekszik. A benzin drágább lesz 3 forinttal, a dízel literje pedig ugyanennyivel fog csökkenni. Tehát – a jelenlegi árhoz viszonyítva – megcserélődik a kettő ára. Igaz, ebben a márciusi ítéletidőben legfeljebb a futárok motoroznak, de ha végre beindul az igazi szezon, továbbra is rendszeresen tájékoztatunk benneteket az üzemanyagárak alakulásáról.

Most tehát átlagban 430 forintért csorgathatunk egy liter benzint, az emelés után 433-ért, a gázolaj pedig 433-ról csökken 430 forintos átlagárra. Ez persze nem biztos, hogy hosszú távú tendencia lesz, hiszen pénteken ismét változhatnak az árak. Mivel a kiskereskedelmi árak nem rögzítettek, érdemes lehet még alaposabban megnézni, hol tankolunk, a kutak árai között ugyanis jelentős, akár 30-40 forintos literenkénti különbség is tapasztalható. A robogó-tulajoknak ez nem feltétlenül jelent olyan többletet, hogy emiatt másik töltőállomás után kutakodjanak, de egy autós fogyasztású nagyobb gépnél már megérezni az eltérést.

Még mindig a robogókkal a legkevésbé fájdalmas megérkezni ide…

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending