Connect with us
Suzuki

Hírek

Szép lassan, de kellemesebb irányba „motorosodik” kis hazánk

Ez persze nem csoda mind az üzemanyagáraknak és mind a forgalomnak köszönhetően. Már csak a kultúra kéne hogy normalizálódjon más országokhoz képest..

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

2022-ben ismét jó irányba haladt a (nem a használt!) motorpiac a 2021-es évhez képest.
Éves szinten a tavalyi 4603 darab forgalomba helyezett és eladott motorból idén 5197 darab lett. 

Érdekes mód hónapokra lebontva nem akkor vásároltak az emberek amikor a legalacsonyabbak voltak az árak, úgy tűnik inkább szezonális impulzus szerint alakultak az eladások, ami valószínűleg azt jelenti sokaknál szakadt el a cérna az utakon a dugókban, vagy a benzinkutaknál.

 

Új motorok forgalombahelyezésének adatai 3 évre visszamenőleg hónapokra, illetve negyedévekre bontva.

 

Mi motorosok persze ezt nem is bánjuk, örülünk, hogy fertőz a kétkerekű benzines csodák szeretete, de ehhez a mennyiséghez lassan már tényleg javítani kéne a közlekedési morált is, mert nem valószínű, hogy lankadni fognak ezek a számok.

Spanyolországban járva.

Talán senkit sem lep meg, hogy az új motorok forgalomba helyezését és eladását idén is a HONDA nyerte 1570 darab motorkerékpárral, mellette ehhez képest jóval lemaradva a YAMAHA 711 darab kétkerekűvel és a dobogó harmadik fokán a BMW áll 636 eladott paripával.

Nagy visszaesést szenvedett a 2021-es évhez képest a Suzuki, a Keeway, az MV Augusta, de feltűnő előrelépést tett a Kawasaki, Triumph, Daytona, valamint a Royal Enfield.

Reméljük az idei évben is sok vállalkozó kedvű ember tapasztalja meg a motorozás szépségét és nagyszerűségét, (vagy ül újra kétkerékre) és szeret bele úgy, mint mi, akik ezt írják és olvassák.

Ha Fantic, vagy Fantic Caballero motorokban gondolkodtok, azok beszerzésében mi tudunk Nektek segíteni! 06.30.600.1024

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending