Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szemétkedés a motorosokkal

Egészen pontosan egy nagyjából fej-magasan kifeszített kötélről van szó, amire sajnálatos módon itthon is volt már példa, leginkább krosszmotorosok találkozhatnak ilyen rosszindulatú és életveszélyes baromsággal

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A motorozás már önmagában is elég veszélyforrást rejt magában, amit nem kéne azzal tetézni, hogy szimpla rosszindulatból keresztbe tesznek a motoros közösségnek!

Itt pedig pontosan erről van szó: Japánban Karácsony másnapján a hajnali órákban történt az eset, mikor egy 45 éves férfi menet közben egy a nyakmagasságban kifeszített kötélnek hajtott, amitől leesett a motorról, s ennek következtében hát-, valamint csípősérüléseket szenvedett.

Az elkövetőt szerencsére tisztán felvette egy közeli biztonsági kamera, így a Japán rendőrség nagyon  rövid idő alatt meg is találta a 41 éves férfit, aki most emberölési kísérlet miatt kerül bíróság elé.

Az eset Sagamihara városában történt, Kanagawa közigazgatási területén. A tettes Koichi Deki volt, aki saját bevallása szerint semmi rosszat nem akart és egy ártatlan tréfának nevezte az incidenst, amit saját maga szórakoztatása illetve stresszérzetének csökkentése miatt követett el. Nincs arra utaló jel, hogy Koichi tudta volna, hogy alig 15 másodperc múlva pont arra jár egy motoros, aki bele is szalad az oszlop és tábla közé kifeszített kötélbe.

Motoros oldal vagyunk, gondolom senkinek sem kell elmagyarázni, hogy még relatíve kis sebességgel is mennyire gonosz dolog tud lenni egy ilyen meglepetés.

Miután a rendőrök szembesítették az elkövetőt a felvétellel, Koichi egyből bevallotta hogy ő tette, de nem hitte volna, hogy ezzel akár halálos balesetet is okozhatott volna bárkinek. Rendszeresen látni példákat arra, hogy egyes emberek mennyire ellenszenvesen tudnak megnyilvánulni a motorosok felé, akár dugókban, vagy a videó kategóriát is teremtő road-rage felvételeken.

Legyen bármilyen ”ártatlan” szándékú is egy ilyen tett, a bizonyíték elég egyértelmű, így az elkövetőnek valószínűleg le kell majd töltenie pár börtönévet, amit valljunk be, meg is érdemel!  

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending