Csatlakozz hozzánk

Hírek

Százasér` a Buell, százasér`!

Végkiárusítás: 700-900 ezerért dobják utánunk az új motorokat – Amerikában.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Még egy hét sem telt el a Harley-Davidson sokkoló bejelentése óta, mely szerint bezárják a Buell gyárat, az Egyesült Államokban a kereskedők máris megkezdték a raktárkészlet kiárusítását – elképesztő árakon.

A nagy vízen túlról érkező beszámolók szerint egyes kereskedések 50 százaléknál is nagyobb kedvezményt adnak a vadonatúj, nullkilométeres, szalonállapotú gépekre. Az alábbi fotón egy 1125CR árcédulája látható, a fizetendő összeg 11 499 helyett mindössze 4999 dollár. Ez annyit tesz, hogy nevetségesen olcsón, 890 ezer forintért juthatunk hozzá a Buell legújabb fejlesztésű, vízhűtéses, 148 lóerős nakedjéhez, amelyre – a gyár ígérete szerint – változatlan garanciális feltétek vonatkoznak, valamint biztosítják az alkatrészellátást és a szervizelést is.

Az Asphalt & Rubber motoros hírportál szerkesztősége még ennél is kedvezőbb ajánlatot kapott, miután végigtelefonáltak néhány Buell szalont: az egyik helyen 3995 dollárért, vagyis nagyjából 710 ezer forintért kínáltak nekik egy 1125CR-t. Aki elég rámenős és gátlástalanul tud alkudni, talán még ennél is lejjebb szoríthatja a vételárat, ugyanis a kereskedések nem buknak akkorát az üzleten, mint gondolnánk: a Harley minden egyes eladott motor után 5000 dollárt fizet nekik.

Kíváncsian várjuk, vajon a magyarországi Buell importőr is előáll-e hasonlóan kedvező ajánlatokkal.

Comments

comments

Trending