Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szárnyal a Honda

A tavalyihoz képest 28%-kal növelte motorkerékpár eladásait a japán gyártó!

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: MTI

Válság hatása ide vagy oda, minden korábbinál nagyobbra, az előző évinek a 36-szorosára növelte nyereségét április és június között a Honda!

A japán járműgyártó társaság pénteki gyorsjelentése szerint az adózott profit a tavalyi 7,5 milliárd jenről 272,4 milliárd jenre nőtt az áprilissal kezdődött üzleti év első negyedévében. Ez a cég történetének legnagyobb első negyedévi nyeresége.

Egy évvel korábban a japán járműgyártás mély válságban volt a világgazdasági recesszió miatt, idén tavasszal viszont a fellendülés hatására jelentősen nőttek az eladások Ázsiában és Észak-Amerikában. A kiugró profithoz hozzájárult egyebek mellett a méretgazdaságosság javulása, vagyis az egységnyi termékre jutó gyártási költség csökkenése, amit a növekvő termelés idéz elő.

Honda gépkocsikból 1,44 millió darab kelt el, 23 százalékkal több az egy évvel korábbinál. Honda motorkerékpárokból 2,89 millió darabot adtak el, ami 28 százalékos növekedés. A társaság bevétele így 17,9 százalékkal 2.361 milliárd jenre nőtt. A Toyota után a második legnagyobb japán járműgyártó a friss adatok alapján 340 milliárd jenről 455 milliárdra emelte az adózott profitra vonatkozó éves előrejelzését.


Előre menekülés: a fejlesztésekről sem feledkeztek meg a válság közepette: VFR1200F DCT


Majdnem harmadával több “szárnyas” motor fogy, mint egy évvel korábban

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending