Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szabd testre új Kawasakidat!

Gyári kiegészítő csomagokkal (Performance, City és Tourer) kínálja 2011-es modelljeit a Kawasaki

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Kawasaki

Új kiegészítő csomagok segíthetnek a vevőknek a Kawasaki modellek felszereltségének testreszabásában – Performance, City és Tourer néven. A hasznos gyári tartozékokkal egyedibbé és praktikusabbá varázsolhatók a zöld paripák.

A Performance csomag a sportos teljesítményt fokozza. A Ninja ZX-6R és a ZZR1400 modelleknél a Kawasaki által forgalmazott, és így jótállással rendelkező Akrapovic kipufogó tovább növeli a motor teljesítményét, a verseny plexi és az üléstakaró pedig sportos megjelenésüket fokozza. A ZZR1400-nál kétféle (karbon és titán) kipufogó közül lehet választani.


ZZR1400 és ZX-6R Performance

Városi közlekedők számára a City csomag lehet vonzó, amibe a Z1000SX-nél egy praktikus Kawasaki hátsó doboz tartozik, míg a Versys-nél a dobozt magasabb plexi, tankpad és kézvédő egészíti ki. A túrázás szerelmeseinek a Tourer kivitelű modelleket ajánlja a Kawa. A Z1000SX esetében ez két 35 literes oldaldobozt jelent, míg a Versys-nél az oldaldobozokat Vario szélvédő, tankpad és kézvédő egészíti ki.

Az 1400GTR nevéhez méltóan a hosszú távú, akár kontinenseket átívelő túrázóknak jön jól. A GTR amúgy is jelentős tárolókapacitását tovább növelték a 47 literes hátsó dobozzal, ami egyúttal az utas háttámlájául is szolgálhat. A csomagba még két darab, az oldaldobozokba illő belső táska, valamint GPS konzol tartozik. A tankpad és az oldaldobozokra tehető védő filmrétegek pedig a túrán szerzett karcolásoktól védik meg a motort.


Z1000SX és Versys Tourer

A méltóságteljes “csordogálás” hívei a VN900-ast és a VN1700-ast választhatják. Ha a Classic felszereltsége kevés, de a Classic Toureré már sok, akkor a Light Tourer csomag lesz a megoldás. A Classic alapokon nyugvó modellek felszereltsége oldaltáskából, szélvédőből, valamint az 1700-as verziónál alsó légterelőkből, a 900-as verziónál pedig utas-háttámlából és lámpatartó konzolból áll.


VN900 Light Tourer

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending