Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szabb újra a dobogó legfelső fokán

Kunmadarason rendezték meg a Magyar Dragbike bajnokság legújabb fordulóját, miután rögtön következett az EB is

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Kunmadarason rendezték meg a Magyar Dragbike bajnokság legújabb fordulóját, miután rögtön következett az EB is

Hosszú két hét áll mögöttem. A NitrOlympx után nem volt időnk pihenni, 1 nap állt rendelkezésre leszervizelni a Hayabusa dragbike-ot a Kunmadarasi Európa bajnoki futam előtt, aminek az első napján, csütörtökön volt a Magyar Köztársaság dragbike bajnokságának soron következő fordulója.

Mint idén minden (!) versenyen, most is én voltam a leggyorsabb az időmérőn. A legjobb 8 között elösször az olasz Davide Ricci-t, majd a döntőben a Cseh Roman Sixta-t győztem le. Idén a pályán még egyszer sem győzőtt le Magyar versenyző!Ezzel minden valószínüség szerint meg is nyertem a Bajnokságot, ugyanis annyi pontal vezetek, hogy ha az utolsó versenyre nem megyek el akkor is én vagyok az idei Magyar Bajnok!

A magyar bajnoki forduló után következett az EB, ahol egy nagyon színvonalas mezőnyben végül sikerült bejutni a legjobb 8 közé. Ott a tavalyi európa bajnok Fredlik Fredlund ejtett ki és így az idők alapján a 6. helyen végeztem.

Az idei utolsó forduló szeptember 5-6.-án lesz Kiskunlacházán. Ezután elkezdődik a felkészülés a 2010-s szezonra, amit egy új, még gyorsabb motor nyergében szeretnék teljesíteni.

Köszönet azoknak, akik 2009-ben támogatták a versenyzésem: Suzuki, X-bike, Shoei, Berik, Hyperteam

üdv.:
Szabb
www.szabb.hu

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending