Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szabb új szponzorral indul

Borsay Szabolcs újabb támogatóval készül a dragbike szezonra

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Szöveg: Borsay Szabolcs

Borsay Szabolcs mindig is megtalálta az útját, hogy versenyezhessen: már streetfighter-korszakában is rendre megkereste és meggyőzte azokat a szponzorokat, akik lehetővé tették a versenyzését. Idei drag-szezonjára is szerzett újabb támogatót, nem is akármilyet.

A jelenlegi helyzetben nehéz támogatót találni de az amerikai Pure Solve mellém állt és az idei évtől támogatják a versenyzésem! A Pure Solve-t 1919-ben a texasi Dallasban alapították. A karbantartásra szakosodott cég 100.000 termékkel 500.000 ügyfelet kiszolgálva megközelíti az évi egymilliárd dolláros forgalmat!

Európában több mint 25.000 alkatrészmosójuk működik a 40 literestől az ipari méretű 600 literes kapacitásig, ami lehetővé teszi számukra az összes ügyfél kiszolgálását. A világon egyedülállóan rendelkeznek zárt rendszerű, nagy nyomású mosóval, a Torrent-tel. Ezekkel a kiváló termékekkel, rugalmasságukkal és személyre szabott szolgáltatási struktúrájukkal jó szolgálatot tehetnek a hazai motorkereskedések, szervizek számára! Április 28. és május 1-je között Európa Bajnokság Kumadarason, találkozzunk ott!


Szabb újabb (amerikai) mecénással tette könnyebbé idei versenyszezonját

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending