Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szabb új szponzorral indul

Borsay Szabolcs újabb támogatóval készül a dragbike szezonra

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Szöveg: Borsay Szabolcs

Borsay Szabolcs mindig is megtalálta az útját, hogy versenyezhessen: már streetfighter-korszakában is rendre megkereste és meggyőzte azokat a szponzorokat, akik lehetővé tették a versenyzését. Idei drag-szezonjára is szerzett újabb támogatót, nem is akármilyet.

A jelenlegi helyzetben nehéz támogatót találni de az amerikai Pure Solve mellém állt és az idei évtől támogatják a versenyzésem! A Pure Solve-t 1919-ben a texasi Dallasban alapították. A karbantartásra szakosodott cég 100.000 termékkel 500.000 ügyfelet kiszolgálva megközelíti az évi egymilliárd dolláros forgalmat!

Európában több mint 25.000 alkatrészmosójuk működik a 40 literestől az ipari méretű 600 literes kapacitásig, ami lehetővé teszi számukra az összes ügyfél kiszolgálását. A világon egyedülállóan rendelkeznek zárt rendszerű, nagy nyomású mosóval, a Torrent-tel. Ezekkel a kiváló termékekkel, rugalmasságukkal és személyre szabott szolgáltatási struktúrájukkal jó szolgálatot tehetnek a hazai motorkereskedések, szervizek számára! Április 28. és május 1-je között Európa Bajnokság Kumadarason, találkozzunk ott!


Szabb újabb (amerikai) mecénással tette könnyebbé idei versenyszezonját

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending